Baba Yaga, aduce zilnic abonamente culinare personalizate

În mediul destul de agitat al comenzilor de food delivery, 55% dintre utilizatori optează să-și comande săptămânal sau chiar mai des mâncare gătită acasă sau la birou. Acest trend este amplificat în București, unde locuitorii se remarcă prin preferința pentru opțiunile de alimentație sănătoasă. În acest context, Baba Yaga, firma specializată în abonamente zilnice de mâncare sănătoasă, aduce în prim-plan 8 meniuri personalizate. Fiecare pachet conține 3 mese principale și două gustări, iar prețurile încep de la doar 86 de lei pe zi.

Baba Yaga se adresează celor care doresc să reducă timpul petrecut în bucătărie, celor atrași de conceptul de „intuitive eating” și celor care își doresc o experiență culinară globală. Cu un angajament ferm de a oferi opțiuni culinare delicioase, dar și sănătoase, compania are ca scop și susținerea oamenilor în atingerea obiectivelor lor legate de greutate. Printre cele 8 meniuri disponibile se numără: Mediteranean, Nord-American, Balcanic, Vegetarian, Sport, Vegan, Keto și No Pork. Această diversitate permite clienților să-și personalizeze experiența culinară în funcție de preferințe și obiective nutriționale. 
 Baba Yaga = abonamente culinare personalizate

 Baba Yaga este mai mult decât un abonament la mâncare, este o mișcare care încurajează oamenii să se bucure de mâncarea lor fără vinovăție„, a declarat George Teodorescu, co-fondator Baba Yaga. „Prin Baba Yaga, ne propunem să le reînviem clienților noștri plăcerea de a consuma alimente sănătoase. De asemenea, Baba Yaga se  adresează și celor care își doresc să-și păstreze o greutate optimă. Proiectăm meniuri cu un număr precis de calorii și dacă, pe lângă timp, comunitatea noastră dorește să slăbească sau să-și mențină greutatea, acest beneficiu poate fi obținut.„, a adăugat Daniel Grigorescu, co-fondator Baba Yaga.

Valoarea medie a coșului de cumpărături se situează la 650 de lei, ceea ce reflectă calitatea premium și diversitatea ofertei culinare. Baba Yaga servește lunar peste 4500 de clienți unici, cu cele 3 mese și 2 gustări/zi, 42% dintre aceștia fiind clienți fideli. Printre cele mai apreciate abonamente culinare ale companiei sunt cele din meniul mediteranean și nord-american.

 

 

 

Post-ul Baba Yaga = abonamente culinare personalizate apare prima dată în Revista PSYCHOLOGIES Romania.