Casă nouă pentru I’Velo Relax – Aviatorilor

“Bicicletele au puterea de a salva lumea. Sunt atâtea lucruri pe care o bicicletă le poate face din atâtea perspective: din punctul de vedere al mediului, al sănătății, din perspectiva impactului social!” (Ted King, ciclist)

Noi suntem I’Velo Relax sau bicicletele galbene din oraș și credem cu tărie că bicicleta este cel mai util, sigur și sănătos mod de transport. Dorința noastră este să transformăm Bucureștiul într-un oraș în care să se poată circula de la un capăt la celalalt al orașului fără bariere de vreun fel, iar oamenii să se bucure de aer curat și un oraș fără zgomot.

Cabina I’Velo – Aviatorilor a apărut din ambitia noastră de a face experiența utilizatorilor mai plăcută și mai sigură. Ideea a apărut acum câțiva ani, ne-a plăcut cum s-a conturat vorbind cu partenerul nostru, Raiffeisen Bank, iar apoi am pus la cale planul cu arhitecți și constructori locali.

Așa apărut “noua casă I’Velo Relax”, un loc de 40 metri pătrați, cu multe elemente urbane, care este, de fapt, un nou loc de întâlnire cu și pentru utilizatorii noștri, o formă, care să ne permită interacțiunea directă și în siguranță cu aceștia, ținâd cont de toate regulile de distanțare.

Suntem o echipă de profesioniști, pasionați, atenți la detalii, si ne place să ne îngrijim atent de nevoile clienților. Contextul actual pe care îl traversăm ne-a învățat că trebuie să fim foarte atenți la nevoile și obiceiurile de mobilitate ale bucureștenilor, iar noi ne dorim ca experiența să fie sigură și plăcută.

I’ Velo Relax a început în 2010 ca un proiect pilot, un proiect sponsorizat încă din prima zi de Raiffeisen Bank. La 10 ani distanță, ne bucurăm să anunțăm că suntem prezenți în 7 orașe, cu 10 centre ăi am adunat peste 1.700.000 de români, care au pedalat cu I’Velo și au contribuit astfel la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 2.500 de tone.

Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând www.ivelo.ro.