Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie, de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of Cookies şi pe
Dana Dănceanu, Chef Cofetar House of Cookies, cu peste 20 ani de experienţă alături de pastry-chefi internaţionali, cu reputaţie ȋn domeniu.
Am discutat cu invitaţii despre cum au transformat cofetăria ȋntr-un loc de ȋntȃlnire cu arta şi cum au ȋmbinat creativitatea din reţetele dulci, cu cea de pe pȃnzele de pictură, realizȃnd un concept store atractiv şi creativ: Cookies&Art.
Un spațiu creativ și primitor, ce propune produse de cofetărie unicat, doar din ingrediente naturale, PREMIUM: torturi, platouri cu prăjituri și miniprăjituri, patiserie fină, tarte, Quiche-uri, servicii candybar, fruitbar, fântână de ciocolată, pentru evenimente private și corporate.
Fiecare mușcătură te va purta într-o călătorie plină de savoare, deoarece, ȋn spatele prăjiturilor stă multă pasiune!
Ȋn cadrul emisiunii, prezentate de Ileana Vlăduţ, am aflat detalii despre acest concept, ce cuprinde laborator propriu, locație cu servire, ridicare comenzi, precum şi două magazine online pentru livrări atât acasă, cât și la birou: www.houseofcookies.ro și www.prajiturilabirou.ro.
Produsele de cofetărie sunt preferate nu doar de copii, ci şi de adulţi, ȋn egală măsură. Gusturile diferă, dar la House of Cookies există sortimente pentru fiecare preferintă, realizate de cofetari cu o bogată experinţă.
RULOURILE cu spanac, brânză feta, ciuperci sau cartofi, până la delicioase pateuri cu mere și scorțișoară, sunt un deliciu.
TORTUL Pavlova şi torturile cu delicioasele mousse-uri de ciocolată, vanilie sau fructe, sunt o capodoperă în sine.
Cei care preferă TARTELE, pot savura gama de tarte clasice, inclusiv tarta Linzer, tarta cu pere și variantele Quiche Lorraine sau Quiche vegetarian Le Reine.
Nelipsite sunt şi prăjiturile DIETETICE pentru toţi cei care ȋşi dorest un stil de viață sănătos sau au anumite restricții alimentare.
De la MACARONS până la CHEC de ciocolată belgiană, cornulețele cu migdale și tartele de ciocolată cu cremă de whiskey, toate sunt facute cu grijă și atenție la detalii.
Acum, ȋn pragul Sărbătorilor de Paşte, ne putem bucura şi de Produsele tradiționale: cozonacul sau pasca.
Avem nevoie de mai mulţi oameni-cofetari specializaţi ȋn a realiza … IMPOSIBILUL!
Printre reţele vedetă originale, marca House Of Cookies, sunt şi Fursecurile cu spirulina (fără zahăr) – Green Life, un concept unic pe piaţa de profil. Avȃnd un gust şi o sursă nutrițională de excepție, aceştia pot ȋnlocui micul dejun, asigurȃndu-vă energia necesară, fără a ameninţa silueta şi potolind foamea pentru toată ziua!
Ȋi puteţi cumpăra online sau direct din cofetărie, pe Calea Șerban Vodă, nr. 163, Sector 4, Bucureşti. Vă recomandăm să-i ȋncercaţi şi pe cei cu nucă, lavandă sau petale de trandafir.
Lăsaţi-vă inspiraţi de bunul gust şi de picturile micilor artişti care ȋşi expun creaţiile ȋn cadrul cofetăriei! Un loc aparte printre aceştia ȋl ocupă Eva Şerban – muza familiei “House of Cookies”!