Ce parte a corpului vindecă fiecare culoare

Metoda prin care poți introduce cromoterapia în viața ta este folosind culori cât mai multe, pentru o sănătate și o dispoziție cât mai bune. Terapia nu implică folosirea fizică a culorilor  ci prin metode indirecte: consumul de alimente verzi, a purta haine de diferite culori sau chiar modul în care îți vopsești părul poate influența  starea ta de spirit.

IATĂ ȘI CE PARTE A CORPULUI VINDECĂ FIECARE CULOARE:


ROȘU:
 Este una dintre culorile cele mai stimulante ajutând la crearea energiei necesare pentru o circulație mai bună a sângelui (nu degeaba sângele are această culoare!). Atenție, însă! Nu folosiți culoarea roșie în cazul în care sunteți sensibili din punct de vedere emoțional!

PORTOCALIU: Favorizează chakra sacrală și influențează vindecarea dezechilibrelor energetice la nivelul rinichilor.

GALBEN: Această culoare funcționează ca antiseptic și are faimă de culoare detoxifiantă (nu te mai întreba de ce limonada are această culoare).

TURCOAZ: În combinațiile vestimentare cu roșul, turcoazul poate oferi un plus de energie într-o zi obositoare de muncă.

ALBASTRU: Este cea mai calmantă dintre culori și este recomandată pentru persoanele care suferă de tulburări de somn.

VIOLET: Este culoarea ideală pentru persoanele care au probleme cu vederea sau sunt predispuse la boli nervoase.

VERDE: Este considerată una dintre cele mai sănătoase culori. Creează o stare de confort și activează toate chakrele în doar câteva miimi de secundă.

MARO: Această culoare este recomandată dacă ai un examen dificil de trecut. Stimulează gândirea și capacitatea de a memora date și fapte.