Creatorul constient

Este absurd sa spui ca ti-ai asumat rolul de creator constient al vietii tale, si apoi sa te plangi ca “ti se petrec” lucruri, sau ca “atragi” chestii nasoale!

Exista doua “dimensiuni” ale acestei creatii.

O dimensiune este relatia cu tine si cu situatiile din jur (obiceiuri, sanatate, performanta, rezultate de diverse tipuri), iar cealalta dimeniune este cea a relatiilor cu cei din jurul tau.Ambele sunt construite pe o ecuatie destul de simpla, cel putin la prima vedere.

1. Situatiile din viata ta si din jurul tau, impreuna cu relatiile tale, sunt un rezultat (pe termen scurt, mediu si lung) al actiunilor/obiceiurilor tale cumulate.
2. Actiunile tale (si obiceiurile) sunt rezultatul unor decizii (constiente sau inconstiente).
3. Deciziile tale sunt un rezultat al filtrelor generate de starile si reactiile tale.
4. Starile si reactiile tale sunt un rezultat al unor asocieri profunde, subconstiente.

Evident, o parte din aceste componente sunt constiente, o alta parte sunt inconstiente. Cand spun actiuni, ma refer si la obiceiuri si la comportamente. Adica aceste “actiuni” vor crea situatiile si relatiile concrete, vizibile in viata ta.

Acesta este procesul prin care cream absolut toate rezultatele din viata noastra. Cand spun rezultate, inseamna tot. Sanatatea, relatiile, performanta, obiceiuri, bani, posibilitati… tot.


Primul pas daca vrei sa ai control pe procesul de mai sus este sa iti asumi toata creatia ta, nu doar cand iti iese ceva asa cum ai vrut.