Cum îți petreci timpul liber acasă?

Dacă în această perioadă îți petreci timpul acasă mai mult decât ai dori, iată câteva ponturi pregătite pentru tine despre cum să te încarci cu energie pozitivă și cum să ai parte de o ședere cât mai plăcută în propria locuință, indiferent dacă stai de nevoie sau de plăcere.
Iata câteva idei:
Cu această ocazie, ți-ai propus să îți faci ordine în dressing sau te-ai gândit să aloci mai mult timp copilului tău? Indiferent că ai ales ca opțiune organizarea casei sau petrecerea timpului cu cei dragi, este momentul să faci alegeri corecte și să te pregătești pentru primăvară.
Ascunde-ți ghetele de iarnă, fă ordine în dressing și așează-ți lucrurile în ordine. Noi îți vom arăta cum să ai parte de o organizare eficientă.
Alătură-te curățeniei de primăvară #bonamichallenge și poți câștiga un voucher în valoare de 1 000 Lei.
Proiect DIY
Creează-ți propriul gel antibacterian, din substanțe care nu îți afectează pielea. În această perioadă, cu siguranță este foarte util să ai la îndemână un asemenea produs – implică-ți și copiii să ia parte la realizarea lui. Vei avea nevoie de 1 lingură de alcool sanitar 70% și 2 linguri de apă distilată. Adaugă 10 picături de 100% ulei esențial la 1 dcl de lichid (arborele de ceai sau scorțișoara sunt substanțe excelente) și 2-3 picături de vitamina E la 3 dcl de lichid. La final, amestecă compoziția obținută cu glicerină vegetală, până se va ajunge la densitatea dorită.
Cum păstrezi alimentele corect?
Fă un inventar rapid la produsele pe care le ai deja în cămară și în frigider. Fructele uscate, făina și legumele trebuie depozitate în recipiente de sticlă cu capac din cauciuc și păstrate într-un loc ferit de soare. Asigură-te că marmeladele, sosurile și alte preparate din frigider nu au prins crustă de mucegai și ordonează-le pe rafturi. Dacă în această perioadă te simți slăbit, întărește-ți sistemul imunitar prin consumul de multe fructe și legume proaspete.
Relaxare și atât!
Privește partea pozitivă a lucrurilor și găsește-ți activități plăcute ce se pot desfășura în casă. Un puzzle pe care îl poți face împreună cu copiii, o baie relaxantă, o carte pe care voiai sa o citești de multă vreme dar n-ai avut timp sau câteva ore de yoga – toate acestea te vor ajuta să-ți „restaurezi” starea de bine.
Soluţiile şi produsele sunt propuse de magazinul online Bonami.