Cum treci de pandemie cu capul pe perna pufoasa de plus Emoji

Daca este iunie, o sa tot vorbim despre copii si copilarie. Macar acum, ca pe urma trece pandemia si ne luam cu altele … mai serioase.

Va mai amintiti cum era pe vremuri, cum dormeam pe o perna obisnuita, iar cele cu fete de animalute, viu colorate, erau o raritate? Ca sa nu mai spun ca jucarii interesante de plus nu avea chiar toata lumea.

Da, vorbim de copilaria celor de acum vreo 40 de ani, din perioada comunista. Acum copiii se pot bucura si pot fi rasfatati cu tot felul de jucarii. Care de care mai atragatoare. Nu de alta, dar ne cam fac si noua, adultiilor, cu ochiul.

Asternuturile  de pat si fetele de perna, acum sunt desenate cu scene din toate povestile pe care le-am auzit in copilarie. Nici nu mai este musai sa vada copiii cartile, ca te uiti pe cearsaf si o gasesti pe Alba ca Zapada, pe Cenusareasa, broscoiul fermecat, ursul pacalit de vulpe sau te miri ce personaj din povestile fratilor Grimm.

Deci avem variante pentru toate gusturile. Pentru fetite si baieti. Dar si pentru noi, cei care am trecut demult de vremea copilariei. Dar care ne mai rasfatam uneori cu o perna din plus haioasa,  ori cu un Emoji galben si pufos, Asezat frumos pe canapea sau pe pat, de  unde ne zambeste strengar, amintindu-ne sa ii facem si noi discret cu ochiul :))))

Asa ca, nu uitati de copilarie, de copilul interior si oferiti-va cat mai des posibil ocazia sa va reconectati la aceasta energie a inocentei copilaresti, pe care o pastram in noi pana la adanci batraneti.

Perna decorativa poate reprezenta si un cadou practic. Bucurati-va de expresia de pe fetele prietenilor si rudelor  atunci cand vor vedea perna pe canapea! In plus, vor dormi mai bine cu capul pe perna umpluta, care e asa de moale si placuta la atingere.

Si, nu uitati sa zambiti va rog. Este gratis si molipsitor, dar tine covidul departe!