Despre Legumele Fericite

..curate, proaspete, naturale, sanatoase, crescute cu pasiune, cu avant si cu dorinta de a fi responsabili pentru sanatatea noastra si a familiilor noastre, dar si pentru lucrul bine facut; functionam dupa principiile bunului simt si ale agriculturii ecologice.

Roadele Pământului, proaspete sau conservate

Legume diverse, verdeturi, ingrediente de salată, conserve, dulceţuri, sucuri, siropuri, ceaiuri şi mirodenii pentru remedii aromatice, produse de tara, plante medicinale, rasaduri sau seminte din recolta proprie: iată ce poţi găsi în grădina cu Legume Fericite.

O sursă curată

Legumele Fericite sunt plantate cu dragoste şi crescute cu grijă pe un teren odihnit zeci de ani. Cultivarea şi irigarea se fac cu invazie minimă, pentru a preveni eroziunea solului: plantele sunt udate lent, prin picurare. Seminţele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificările genetice sau tratarea cu substanţe chimice.

O creştere sănătoasă

Soare, apă ÅŸi iubire: iată ingredientele cu care sunt crescute Legumele Fericite. Metodele de prevenire a dăunătorilor sunt exclusiv biologice – culturi intercalate sau extracte de plante ori insecte care să limiteze „avariile”. Iar îngrăşământul este exclusiv natural. De la plante care ÅŸtiu cum să adune azotul atât de necesar, până la compost propriu, folosim hrană pentru Pământ ca să putem oferi bunătăţi curate ÅŸi adevărate.

Recoltate azi, aduse iute la uÅŸa ta

Legumele, fructele ÅŸi plantele sunt în general recoltate în ziua în care le primeÅŸti în pragul biroului sau al casei. Pe fiecare pungă (reciclată) vei regăsi ce conÅ£ine ÅŸi ora la care conÅ£inutul pungii a ieÅŸit din pământ. Nu uita să sortezi hârtia pungilor ÅŸi să o depui la unul dintre containerele de reciclare 😀

ÃŽn fiecare zi, ceea ce se coace

Totul este crescut în ritmul natural, fără forÅ£are, de aceea ofertele pot varia de la o săptămână la alta,uneori chiar de la o zi la alta,  în funcÅ£ie de ceea ce se coace in gradina. Nu, nu sunt nici hormoni, nici acceleratori de creÅŸtere în roÅŸiile mari, de ÅŸase sute de grame bucata sau tratamente pentru pastrare. Sunt si arata natural, uneori usor mai verzi cu cate o „buba”..dar cat se poate de sanatoase.

La un email distanţă… sau chiar mai aproape

Este atât de uşor: click pe butonul Comanda Rapidacu ceea ce ai dori să ai pe masă mâine. Lasă un număr de telefon şi adresa de livrare şi te vom suna sau iti vom trimite email pentru a-ti confirma comanda.

Sunt posibile situatii (cat mai rare speram) in care desi veti gasi produsul in lista de cumparaturi – el sa dispara din gradina (daunatori, conditii pedoclimatice, boli, iesirea rapida sin vegetatie, etc) confirmarea noastra finala trimisa pe email fiind certificarea faptului ca produsele va vor fi livrate.

Dacă vrei să vii să îţi culegi din grădină cele trebuincioase pentru salatele, supele şi mâncărurile pe care le planifici, trimite un email la comenzi@legumefericite.ro si îţi vom confirma că suntem în grădină, să te primim cu braţele deschise şi un pahar cu apă rece sau suc de rosii aromat.

Legume Fericite a intrat in procesul pentru obtinerea certificarii ecologice, care urmeaza sa dureze intre doi si trei ani in functie de produs (la cele perene, cum sunt plantele aromatice dureaza 3 ani).

ACTUALIZARE 2014 Certificare obtinuta (pentru detalii click aici)

Acest lucru aduce o dovada in plus in ceea ce priveste integritatea si calitatea produsului pe care il oferim, precum si intentia noastra de a livra legume sanatoase, proaspete si diverse persoanelor care doresc sa traiasca sanatos; beneficiind de siguranta alimentatiei obtinute fara stimulenti sau tratamente chimice in scopul obtinerii unor productii foarte mari, pastrarii, manipularii sau/si transportului.

Va invitam sa fiti alaturi de noi. Sa nu uitam ca a gresi e omeneste si ca cine nu munceste, nu greseste! Orice feedback este bine venit si va multumim anticipat pentru acesta.

Ferma de legume fericite isi propune pentru viitor sa constituie o sursa sigura de hrana sanatoasa, un mod de viata, un suport educational, o oaza naturala unde legumele, fructele, florile si animalele domestice vor beneficia de un mediu natural foarte propice. Plantele se vor ajuta intre ele impotriva daunatorilor; metodele de combatere vor pleca de la plante si nu de la pesticide. Pe termen lung Legume fericite isi propune sa puna la dispozitia clientilor nature&earth therapy si sa constituie un loc de incarcare energetica la dispozitia clientilor interesati.

Actualizare 13.12.2015

In site veti descoperi si alte produse decat cele pe care le producem noi (MARCA LEGUME FERICITE). In timp la cererea clientilor am extins portofoliul de produse. Astfel, exista produsele marca legume fericite, certificate ecologic dar si produse de la terti, unele care provin din alte tari (fructe si legume in completare, altele din ferme ecologice sau in conversie, dar si produse nestropite, in general fructe provenite din gospodarii cu productie foarte redusa) In descrierea produselor veti regasi mai multe informatii.