DIN TAINELE ACVARISTICII 

Emisiunea ”Educație verde„- DIN TAINELE ACVARISTICII, programată în această seară de la ora 18:00 la Canal 33, a avut ca subiect principal eforturile depuse, de-a lungul carierei, in domeniul acvaristicii, de către profesorul Nicolae Crăciun, profesor universitar Facultatea de Biologie București,

împreună cu Dorin Hanganu, biolog și specialist în acvaristică.

Invitatii moderatorului Nicu Pârlog, jurnalist și biolog, expert în faună sălbatică, au discutat despre lumea acvatica – TAINELE ACVARISTICII. Despre specii rare de pesti, conservarea faunei acvatice din tara noastra si acvaristica, ca mod de educatie a tinerelor generatii.

Scopul fiind protectia mediului inconjurator.

Pentru cea mai mare parte a oamenilor, acvaristica este doar un hobby interesant, fără doar și poate frumos, liniștit și de apartament prin definiție. Însă dacă vrem să aflăm mai multe despre acvaristică, vom avea surpriza să descoperim un univers fascinant, în care știința, cercetarea și conceptul de conservare și protecție au dimensiuni nebănuite și cu atât mai importante           

Ileana Vlăduț, terapeut și invitat permanent al emisiunii ”Educație verde”, a prezentat rubrica ”Taina verde”.

Vizioneaza emisiunea aici.

Taina verde

Arborele perioadei 14-23 iunie este smochinul, persoane puternice, independente, cu simtul umorului si mari iubitori de tot ceea ce inseamna arta. Floarea zilei de 15 este macul, specific visatorilor si idealistilor.

Animalele simbol ce ne insotesc in urmatoarele 5 zile sunt privighetoarea, lupul si calugarita.

Tematica generala este cea a puritatii inimii, iar Uranus, astrul mentalului superioar ne aduce noi perspective. Solutii noi la probleme vechi!