Ediție limitată de Valentine’s Day: Noul sortiment LOVE

Odată intrați în luna iubirii și a cadourilor, Waterdrop România lansează pe piață o colecție în ediție limitată de Valentine’s Day. Gama de produse conține recipiente, accesorii, precum și un nou sortiment de băuturi Microdrink – LOVE, o combinație de rodie, fructe de goji și schisandra, ideală pentru un plus de hidratare și stare de bine.

Prin abordarea conștientă a mediului înconjurător și o viziune orientată spre sustenabilitate, Waterdrop oferă soluții inovatoare și durabile pentru a încuraja consumatorii să adopte un stil de viață sănătos și un regim de hidratare echilibrat, punând accent pe cea mai valoroasă resursă a planetei – apa.

” … insuflăm alegerea de cadouri utile pentru cei dragi și, totodată, să încurajăm iubirea de sine. Vrem să fim alături de consumatori în viața lor de zi cu zi și să îi ajutăm să fie în echilibru cu propriul corp, să facă alegeri sănătoase în ceea ce privește regimul optim de hidratare” – Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

Noul sortiment LOVE, din colecția de Valentine’s Day, îmbogățește apa cu o serie de extracte naturale din plante, fiind încă o opțiune sănătoasă pentru hidratarea adecvată. Rodia, unul dintre cele mai puternice fructe antioxidante, este o sursă bogată de vitamine și minerale importante pentru organism, ajutând la creșterea imunității și la refacerea pielii uscate datorită conținutului mare de apă.

Cu un gust unic dulce-acrișor, goji este un ingredient indispensabil în medicina tradițională chineză, cu un conținut scăzut de calorii, însă bogat în fibre și nutrienți, adesea folosit în lupta împotriva virusurilor și bacteriilor. Schisandra sau „fructul celor 5 arome”, plantă cunoscută pentru faptul că echilibrează funcțiile corpului, are efecte calmante, fiind considerat un medicament natural antistres.