HP Amplify™ Impact

HP Inc. a lansat HP Amplify™ Impact în România și alte țări din Europa: Polonia, Elveția, Cehia, Slovacia, Grecia și Norvegia. Lansat acum un an pentru a susține obiectivul HP de a deveni cea mai sustenabilă și echitabilă companie de tehnologie până în 2030, programul HP Amplify Impact a instruit, pregătit și susținut peste 1,400 de parteneri, la nivel global.

Misiunea programului este ca industria IT să îşi asume responsabilitatea și să susțină trei piloni importanţi:

·         Planeta: crearea celui mai sustenabil portofoliu de tehnologii, servicii şi soluţii, susținând în același timp o economie circulară regeneratoare, neutră din punctul de vedere al impactului asupra climei.

·         Oamenii: respectarea drepturilor omului, oferirea de oportunități de dezvoltare, promovarea unei culturi bazate pe diversitate, echitate şi incluziune prin iniţiative precum HP Racial Equality and Social Justice Task Force.

·         Comunitatea: dezvoltarea comunităţilor prin puterea tehnologiei și eliminarea decalajului digital pentru ca mai mulți oameni să aibă acces la educație, la locuri de muncă și la sisteme de sănătate.

Angajamentul HP pentru un impact durabil a ajutat compania să câștige mai mult de 3,5 miliarde de dolari din noi vânzări în anul fiscal 2021, reprezentând o creștere anuală de peste 3 ori mai mare.