Invata cum sa iti ReEduci Mintea Subconstienta si sa Traiesti Viata pe care ti-o doresti Constient!

In mintea subconstienta exista tipare („Piticii de pe creier”), formate de-a lungul timpului, care ne dicteaza reactiile, modul cum actionam (de fapt reactionam), modul in care functionam in viata de zi cu zi, pe pilot automat.

Succesul tau in Viata, Sanatatea, Fericirea sau Nefericirea Ta, depind de „Piticii de pe creier”!

De exemplu, daca ceva ti-a declansat furia, de multe ori nu o mai poti controla atunci. Sau daca ai un viciu si a fost declansat stimulul, nu mai poti opri comportamentul, desi, intelectual, stii ca nu iti face bine.

Din pacate, in cele mai multe cazuri, vointa nu este suficienta pentru ca nu avem sufienta Energie sa oprim „trenul” care s-a pus in miscare si are viteza mare.

Solutia este „sa ne facem temele acasa”.

Adica sa lucram cu tiparul/amprenta respectiva cand suntem in control. Si asta inseamna un pic de introspectie si efort. Poate fi un proces provocator sa schimbi directia vaporului, insa merita tot efortul, pentru ca, nimic nu este mai important decat cresterea ta, respectiv sa devii o persoana libera, mai buna, pentru tine si ceilalti.

Acest proces nu este pentru toata lumea, pentru ca majoritatea oamenilor vor solutii rapide, care sa nu necesite efort.

Discutand cu o prietena, aceasta m-a intrebat “chiar pentru tot suntem noi responsabili?”. Si glumea, spunand ca mai bine luam niste alcool. I-am raspuns ca, probabil, ar putea avea succes, deoarece oamenii asta vor, solutii rapide.

Insa, astfel, nu vom deveni oameni liberi, ci dimpotriva.

Credem ca avem libertate, insa suntem sclavii propriei noastre minti si ai dependentelor noastre.

Este greu sa acceptam ca totul din exterior nu este decat o reflexie a ceea ce este in interior si ca, daca vrem sa schimbam ceva si sa o facem consistent, trebuie sa lucram in ”interiorul” nostru.

Asta inseamna purificarea mintii, sau ”curatenia interioara”, cum imi place mie sa-i spun.

Daca prezinta interes pentru tine acest proces al purificarii mintii si al transformarii interioare, vrem sa iti oferim CADOU CARTEA “EPiC- Elimina-ti Piticii de pe Creier”, unde vei intelege mai bine aceste principii, pentru a lua controlul asupra mintii tale si a trai o viata fericita si….libera!