Refinantare fara birou de credit și fără grija unui raspuns nefavorabil

Refinantare fara birou de credit și fără grija unui raspuns nefavorabil

Refinantarea creditului și un istoric de credit negativ de multe ori nu rimează împreună, în timp ce numărul persoanelor supraîndatorate este și astăzi în creștere în România. Solicitarea unei refinantari de la o bancă sau o societate financiară este posibilă, dar este și dificilă atunci când criteriile de acceptare a dosarelor sunt stricte și numeroase. 

Pentru a face acest lucru, negocierea pe rând a creditelor care fac obiectul datoriei poate fi mai comod de efectuat, și de ce să nu reușești să obtii o dobândă mai avantajoasă. Doar discutați despre asta cu diferiții creditori care pot oferi ei înșiși o refinantare fara birou de credit ca cea mai bună soluție.

Cel mai important lucru la această opțiune este capacitatea dvs.de a convinge și de a va demonstra buna-credință în rambursare, în ciuda obligațiilor pe care le aveti deja. În cazul unei opinii nefavorabile din partea creditorilor, atunci încercați-vă norocul la banca la care aveți cont, dacă nu cu o organizație financiară care vă oferă refinantare fara birou de credit si fără a vă afecta situația bugetară deja delicată.

Sfaturi prețioase înainte de a lua o refinantare fara birou de credit

Refinantarea creditelor este adesea definită ca o evadare de la supraîndatorare, totuși mulți debitori optează pentru refinantarea datoriilor după ce au devenit supraîndatorați. Aceasta ar putea fi o soluție interesantă prin îndeplinirea anumitor criterii de eligibilitate. O persoană vizată de biroul de credit ar putea pretinde o refinantare pe baza mai multor factori, în special următorii:

Evaluează-ți capacitatea de îndatorare, adică calculează exact suma pe care o poți rezerva pentru rambursarea lunară a noului credit. O regulă generală precizează că această sumă nu trebuie să depășească 40% din cât câștigați pe lună. 

Comparați rata de supraîndatorare cu cea propusă de banca sau societatea financiară care acceptă să refinanteze creditele care fac obiectul cererii. În acest pas, sunt disponibile mai multe propuneri, așa că este mai convenabil să verificati la mai multe organizatii financiare..

Evaluați garanțiile personale care pot fi date, deoarece anumite bunuri nu pot fi acceptate, precum bunurile neterminate sau profesionale. Totuși, este evident că pretinderea unei refinantari de credit în calitate de proprietar crește șansele de acceptare a cererii, având în vedere însăși natura depozitului.

În cazul în care decideți sa apelați la un broker care se va ocupa de procedurile de solicitare a refinantarii creditului, atunci trebuie sa apelezi la un profesionist pentru a găsi cea mai potrivită formula în funcție de situație: tip de credite, organizațiile de creditare în cauză, capitalul supus înregistrării, istoricul bancar etc.

Nu trebuie să credem acum că o refinantare fara birou de credit și un istoric de credit negativ  sunt două lucruri incompatibile atunci când soluțiile se pot realiza la nivel practic, în anumite condiții. Persoanele care se confruntă cu o astfel de situație financiară și care doresc să iasă din ea cu cea mai mică dobanda se pot informa prin intermediul diferitelor site-uri web ale instituțiilor financiare. Prezentând un dosar complet, cu un profil stabil de împrumut și poate chiar garanții ori garanti (persoane dispuse sa semneze alături de tine pentru o refinantare fara birou de credit), este posibil ca orice persoana, indiferent de trecutul sau financiar, să obțină un credit! Tot ce rămâne este să încerci! Oferta este variată!