„Alegeri potrivite” si Train Like a Pro

Haideti sa facem „Alegeri potrivite” pentru a ne gestiona mai bine mentalul, viata si performantele.

Nu suntem victime ale realitatii, ci creatorii ei directi. Partea noastra nevazuta, cea a emotiilor si a gandurilor, este foarte importanta pentru felul in care percepem realitatea.

Ganditi-va la viata pe care o traim. Prin simturi ne formam o imagine despre ceea ce inseamna realitatea pentru fiecare dintre noi. Uneori aceasta realitate ne este distorsionata de convingerile negative pe care ni le-am format si astfel incepem sa ne autosabotam.

Din mediul exterior apar triggeri care ne creaza senzatii in corpul fizic. Senzatiile fizice ne genereaza apoi emotii. Emotiile negative  determina apoi un flux de ganduri negative, care ne blocheaza pur si simplu buna functionare, dar si sanatatea.

Vestea buna este ca putem inlocui acest haos mental cu ganduri mai putin daunatoare si chiar cu ganduri benefice. Cum? Observand fluxul gandurilor si inlocuindu-le in mod constient cu alte ganduri pozitive. Acestea vor genera apoi emotii pozitive, urmate de o stare de relaxare a corpului fizic.

Prin repetitie, aceasta stare de auto-observare si modificarea constienta a mentalului nostru ne conduce la adoptarea unor obiceiuri comportamentale noi, pozitive si chiar la performanta, fara a mai depune un efort constient.

Asadar, te invit sa cultivi ganduri pozitive, care sa te sustina pentru a face „Alegeri potrivite”.

Cateva ganduri si alegeri potrivite poti accesa in materialul video de mai jos:

Rubrica „Alegeri potrivite” cu Ileana Vladut, din cadrul emisiunii  Business Philosophy la Canal 33, vizioneaza materialul video de mai jos: