Care este preferatul tau? Perfect pet pentru tine si prietenul necuvantator

Fiecare isi alege varianta optima, care i se potriveste. Unii indragesc mai mult pisicile, altii cateii, pasarile, pestii, rozatoarele etc. Sunt si unii cu preferinte mai exotice, amatori de reptile, ori arahnide.

Toti iubitorii de animale cunosc faptul ca relatia care ne leaga de acestea este una reciproca, de iubire neconditionata. Terapia asistata de animale este folosita de foarte mult timp in toata lumea, iar rezultatele obtinute nu pot fi trecute cu vederea. Asadar este musai ca si noi oamenii sa avem aceeasi grija de prietenii necuvantatori.

Indiferent care este animalul tau de companie preferat, el are nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Pe langa afectiunea pe care i-o porti cu siguranta, el necesita hrana potrivita si  conditii adecvate de igiena si ingrijire, pentru a fi sanatos.

Asta presupune sa ii asiguri  hrana  optima recomandata, cat si control periodic de specialitate veterinara. Si daca tot iti este prieten jucaus, cu siguranta ca ii vei face si mici cadouri, precum jucarii sau accesaorii, care sa fim sinceri, de multe ori ne fac si noua, ca stapani, aceeasi mare bucurie. Sa ma corectati, daca nu este asa:)))

De data aceasta iti recomandam Perfect Pet pentru animalutul tau. De ce?  Te invitam sa te lamuresti singur, accesand magazinul online al celor de la  Perfect Pet. Sau unul din cele 4 cabinete veterinare din Bucuresti.

Si, daca nu ai zambit inca e ziua de azi, te invit sa iei seama la iepurasii de mai jos!