Carte, ebook, film sau joc? Tu de care fan esti?

Esti pasionat de lectura sau vrei sa afli informatii in domenii care te intereseaza? Poti alege cartile cele mai bune adunate intr-un singur loc, fara prea mare bataie de cap.

Unii prefera cititul  pe ebook. Altii mai senzitivi sau poate mai nostalgici, vor sa simta paginile cartii in propriile maini. E de inteles. Fiecare  este diferit si cu siguranta ca perceptiile ni se schimba in timp, odata cu varsta.

Daca cititul nu ti se mai pare o optiune si esti dornic de a viziona un film de calitate sau a vedea raspunsurile pe care le cauti cu proprii ochi, nici o problema. Gasesti si pentru aceasta varianta solutii pe DVD.

Mai ai si varianta de a-ti petrece timpul jucandu-te. Nu doar daca esti copil. Jocurile de familie se poarta intre copii si parinti sau bunici, ori prieteni. Dar si pentru adulti, cheful de joaca revine adesea si ne putem pune pe treaba in mod serios, Cu board games sau jocuri creative, jocul nu se limiteaza niciodata doar la ceva distractiv. Ne ajuta la dezvoltarea creativitatii si a strategiei de lucru. De care e musai nevoie si la job, daca vrem sa avansam.

Daca tu nu esti  cel mai mare fan al lecturii, al filmelor, ori al jocurilor, desi ma indoiesc, poti face o bucurie unui apropiat, ori unui prieten drag. Daca nu sti exact ce ii place, da-i sansa sa isi aleaga singur cadoul. Tu doar ofera-i cardul cadou, cu suma pe care vrei sa i-o daruiesti.

Daca nu ai reusit sa iti dai seama despre ce colt de rai al lecturii, filmelor si jocurilor discutam, poti sa verifici personal si sa fii la curent cu toate noutatile, dar si cu Promotiile lunii iunie direct la Libris.  

Asadar, daca vrei sa afli ce fan esti acum, intreaba-te ce preferi in acest moment:? Sa citesti, sa vezi un film sau sa te joci? Raspunde si actioneaza, Timpul liber este cu masura. Asadar bucura-te de el cat poti  de mult. Si fa-l sa fie unul de calitate!