Cartea care te duce direct la Salzburg. Citeste acum si apoi calatoreste

Cartile sunt alaturi de tine atat acasa, cat si prin oriunde calatoresti. Fie ca te afli in tren, in avion, pe vapor sau in masina, in drum spre o destinatie de vacanta sau in interes profesional, pasiunea pentru lectura te insoteste pretutindeni. Vara aceasta  ai parte de surprize si mai placute. De ce?

Iulie vine cu vești bune pentru cititorii Craturesti. Orice comandă plasată pe carturesti.ro între 1 și 31 iulie vă duce direct la Salzburg. Au pregătit o călătorie pentru două persoane, un Salzburg Card care permite intrarea la toate obiectivele turistice din Salzburg și asigurarea transportului printr-un voucher de combustibil în valoare de 100 de euro.

De ce la Salzburg? În afara faptului că centrul vechi baroc este patrimoniu UNESCO, că vă puteți plimba pe străduța unde s-a născut Mozart, că pitorescul orașului de la poalele Alpilor nu s-a pierdut de când s-a filmat Sunetul muzicii sau că puteți bea o cafea în cea mai veche cafenea din Austria, nu sunt multe.

Ah, ar mai fi lacurile din apropiere, cu apă cristalină și potabilă, sau poate faimoasele bomboane Mozartkugel pregătite manual chiar de strănepotul inventatorului rețetei. Nu vă mai spunem nimic de festivalurile de muzică clasică sau de jazz, amintim doar că Festivalul de la Salzburg din august serbează centenarul.

Instrucțiuni: tot ce trebuie să faceți atunci când finalizați orice comandă pe carturesti.ro este să bifați că sunteți de acord să participați la campanie, citind în prealabil Regulamentul de desfășurare, pe care îl găsiți aici.

Ales prin tragere la sorți, câștigătorul va fi făcut public în cel mult o lună de la finalul campaniei, după ce toate procedurile legate vor fi îndeplinite.

Însă veștile bune nu se opresc aici, am gândit campania pe sistemul book now, travel later: aveți un an întreg să vă organizați când anume doriți să mergeți.

Între timp, vă urăm cumpărărturi cu noroc în iulie sau, ca să fim mai preciși, Viel Glück!