CrownCruiser: bicicletă electronică elegantă din fibră de carbon cu autonomie de 100 de mile

Călătoria cu bicicleta este un moment minunat pentru care mulți se bucură. Dar mersul pe jos elegant, aproape fără efort și silențios oferă călătoriei dvs. o senzație și o aură complet diferite. Cu CrownCruiser, puteți face o croazieră pe străzi pe culmea unei piese elegante, elegante, distinse și rafinate din tehnologia modernă pentru biciclete electronice.

CrownCruiser

1218 / 5000

Translation results

CrownCruiser nu oferă doar aspect, ci se intensifică în jocul e-biking și din perspectivă funcțională. Încadrat pe un corp monococ din fibră de carbon, oferă o opțiune de bicicletă solidă, dar extrem de ușoară. Este echipat cu suspensia frontală RockShox de ultimă generație, care permite o deplasare lină și controlată, indiferent de locație sau teren.

Cadrul este format din fibră de carbon de înaltă calitate, care este durabilă și ușor de transportat datorită naturii sale ușoare. După raportul de greutate, machiajul din fibră de carbon este de 61 de ori mai puternic decât oțelul și de 15 ori mai puternic decât titanul, menținând în același timp o greutate cu 40% mai mică decât cea a aluminiului.

Multe companii de producție au livrat producția de peste mări în favoarea unor costuri mai mici de producție. Cu toate acestea, CrownCruiser a rămas constant în locația sa de asamblare britanică. Produsele sunt asamblate manual de către ingineri britanici folosind materiale de calitate superioară.

Încrederea companiei în produs este atât de puternică, încât oferă chiar și o garanție pe viață pe cadrul bicicletei electrice. A fost chiar selectat exclusiv pentru susținerea de către Agenția de Cercetare și Inovare din Marea Britanie ca un produs care reprezintă în mod expert un model pentru viitorul transport alternativ.

Viteză, eficiență și versatilitate

Capabilă să funcționeze pe orice teren, e-bike-ul CrownCruiser alunecă perfect pe străzile orașului, pe drumurile de drum sau pe peisajul rural, cu un efort minim pentru călăreț. Sistemul de suspensie RockShox asigură un control maxim al călărețului și o funcționare lină, indiferent de trotuar, nisip sau teren granulat. Sistemul este unul de top. Este atât durabil, cât și reglabil, funcționând cu un arc pneumatic DebonAir care suportă impactul maxim din cele mai aspre suprafețe.

Ca bicicletă electronică, obiectivul este de a oferi o metodă de transport eficientă din punct de vedere energetic, putând emana performanțe maxime cu resurse minime. CrownCuriser permite până la 100 de mile de deplasare (160 de kilometri) cu o viteză maximă de 31 mph (50 km / h) în coborâre în jos. Acest lucru promovează o plimbare palpitantă și longevivă.

Înălțimea recomandată pentru călăreți este între 5’4 ”- 6’4”, cu o greutate maximă de 330 lbs. CrownCruiser este capabil să-și regleze ghidonul și scaunele pentru a fi mai adaptabil cadrului personal, confortului și stilului de călărie.

Specificații

În afară de cadrul monococ din fibră de carbon și sistemul de suspensie reglabil de vârf, CrownCruiser include o serie de alte specificații impresionante.

 • Motor alimentat BaFang cu o putere de 750W în SUA, putere de 250W în Marea Britanie
 • Dimensiunea roții de 26 ”pe 3”
 • Frâne Magura optimizate pentru e-Bike
 • Acționat de baterie litiu-ion (celule LG)
 • Un ciclu de încărcare de 4 ore (2,5 ore prin încărcare rapidă)
 • Ca mod de transport contemporan, CrownCruiser include mai multe aspecte ale celor mai moderne vehicule:
  • GSM-GPS
  • Conectivitate Bluetooth
  • Încărcător wireless de 6 amp
  • Intrare fără cheie
  • Compatibilitate cu aplicația CrownCruiser
 • Far far 2000 Lumen
 • Stop
 • Distanță de ciclism de 100 de mile
 • Tehnologie antifurt
 • Sistem de detectare a impactului

Protecție antifurt

1326 / 5000

Translation results

O tehnologie atât de râvnită precum o bicicletă CrownCruiser poate atrage atenția unor personaje mai puțin decât sărate. CrownCruiser dorește să se asigure că produsele sale oferă un nivel bun de protecție antifurt. Din acest motiv, CrownCruiser este echipat cu un sistem senzorial antifurt, personalizând capacitatea de a utiliza sistemul astfel încât să fie utilizat doar de către riderii eligibili.

Cel mai convenabil mod de a accesa CrownCruiser este prin intrarea fără cheie prin intermediul dispozitivului smartphone. Când vă îndepărtați de bicicletă, puteți utiliza aplicația CrownCruiser pentru a dezactiva funcționarea acesteia și pentru a o activa din nou la întoarcere. Acest lucru face ca bicicleta electrică să fie inutilizabilă pentru a pleca pentru oricine altcineva decât dvs.

Corpul este echipat cu o serie de senzori de mișcare. Acestea devin active de îndată ce funcția antifurt este activată. Dacă bicicleta are mișcări suspecte, GPS-ul se activează automat pentru a alerta proprietarul cu privire la locația bicicletei. Acesta vă va actualiza dispozitivul cu texte care vă informează despre locația bicicletei la scară globală, astfel încât să o puteți urmări.

CrownCruiser are, de asemenea, o funcție de alarmă care poate declanșa o alarmă puternică sau propria voce care emite un avertisment pentru a sta departe de e-bike. Majoritatea potențialilor hoți își vor abandona misiunea, deoarece atenția se concentrează asupra încercării lor de a comite furt.

Siguranța conducatorului

În timp ce sistemul RockShox este impresionant și extrem de eficient, CrownCruiser este pregătit și în caz de cădere sau de impact brusc. Dispune de un sistem automat de detectare a impactului. Acest lucru este deosebit de relevant atunci când călărețul navighează într-o zonă îndepărtată, unde nu sunt disponibili mulți oameni pentru a oferi asistență.

Corpul CrownCruiser este echipat cu senzori giroscopici și accelerometri care detectează automat impactul brusc. Acest lucru prezintă rapid călărețului opțiunea de a intra în contact cu contactul lor de urgență, cu locația dvs. precisă printr-o alertă de avertizare de avarie.

nlocuirea bateriei de rezervă oferă, de asemenea, o opțiune pentru extragerea și înlocuirea cu ușurință a bateriei dacă un călăreț este aproape de a depăși limita de 100 de mile. Acest lucru permite călăreților să evite blocarea dacă se întâmplă să golească bateria în timp ce sunt departe de casa lor sau de destinația dorită.

Personalizare

Corpul CrownCruiser poate fi adaptat la preferințele de culoare ale oricui. Trecând la o culoare premium, călăreții pot alege dintr-o gamă de:

 • Sunset Orange
 • Smokey Grey
 • Gumă de mestecat
 • Bad Ass Blue
 • Carbon galben

În plus, CrownCruiser poate fi echipat cu un skin personalizat, care include:

 • Monogramă CC
 • CC Racer
 • British Racing Green

Prețuri

CrownCruiser se află în prezent în faza de crowdfunding. Modelul RX250 de 250W are în prezent un preț de 3.210 USD (o reducere de 49% din prețul său tipic de 6.300 USD. CrownCruiser OX750 de 750W este disponibil și pentru o reducere de 49%, la un preț de 3.310 USD (varianta Prime Perk este disponibilă pentru 3.415 USD la o reducere de 51% din prețul său obișnuit).

Plățile pot fi efectuate simultan sau, pentru o flexibilitate suplimentară, pot fi împărțite într-un plan lunar cu o reducere de 46% de 699 USD.