Cum alegi Anvelopa Potrivita de Vara

Caracteristicile Anvelopelor de Vara

Caracteristicile dimensionale (latimea, raportul cu diametru jantei), capacitatea de viteza si alte caracteristici de proiectare, fac ca anvelopele de vara sa fie potrivite pentru a creste performantele in conditii umede si uscate pentru autovehiculele sport si de inalta performanta. Surprinzator pentru unii, anvelopele de vara asigura performante mai bune in conditii de drum umed, datorita modelelor unice de rulare care ajuta la evacuarea apei si la rezistenta la hidroplanare.

Cum se Alege Anvelopa Potrivita de Vara

  • Este bine ca toate anvelopele de pe vehiculul tau sa fie din acelasi tip de anvelope, adica toate sa fie anvelope de vara.
  • Determina dimensiunea anvelopei – Primul lucru pe care trebuie sa il determini este dimensiunea sau diametrul anevlopei care poate fi de la 13 inchi la 22 inchi. O modalitate de a afla diametrul anvelopei corespunzatoare pentru masina ta este prin verificarea placii de informatii din interiorul usii laterale a soferului. De asemenea, poti verifica anvelopele actuale. Dimeniunile se pot citi pe peretele lateral si sunt de forma 215 / 65R 15, ultimul numar din serie fiind diametru rotii.
  • Identifica anvelopa potrivita pentru tine – Dupa ce ai identificat dimensiunea, urmeaza sa alegi costul, aspectul si marca anvelopelor. Cei mai multi soferi aleg sa ramana la aceleasi cauiucuri pe care le avea masina cand au achizitionat-o, dar o schimbare poate fi binevenita.
  • Achizitionarea anvelopelor se poate face online, incepand prin a introduce tipul si dimensiunea. Dupa care se pot selecta confortul la rulare, uzura anvelopelor si nivelul de zgomot. Deloc in ultimul rand, aspectul acestora si pretul pot fi criterii de selectie importante.

Esti pregatit sa-ti echipezi masina cu un set nou de anvelope de vara? Intra acum pe anvelope-oferte.ro pentru a alege anvelope de vara potrivite pentru masina ta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.