Curatenia de primavara in emotii

Ce este frumos la primavara este ca ea vine cu mult pozitivism, multa energie si cu noi planuri de viitor. Totodata, primavara este anotimpul in care natura alege sa renasca, an de an, si sa dea sansa unui nou inceput pentru toate.

Pe langa aceste aspecte, anotimpul aduce cu el momentul ideal pentru a face curatenie, insa cei mai multi dintre noi ne limitam doar la spatiul  in care locuim.

Ca ne place sau nu, pana la urma toti facem curatenie generala primavara pentru ca este necesar sa sortam si sa lasam in sifonier doar ceea ce ne va folosi in nou sezon.

Cam la fel putem proceda si in plan emotional, iar ce este cu adevarat minunat este ca putem face curatenie de primavara in emotii, ganduri, obiceiuri si chiar comportamente.

Este atat de benefic sa gandim pozitiv si sa realizam ca avem sansa sa o luam de la capat in orice aspect al vietii.

   Curatenia emotionala este importanta pentru noi, deoarece mai toti avem tendinta sa  pastram ceea ce nu ne mai foloseste si ramanem  “ peste vara” cu o  garderoba incarcata de paltoane emotionale greoaie, care nu ne permit sa ne bucuram de ceea ce ne ofera  viata.

Ar fi minunat daca in fiecare primavara ne-am reinnoi si am lasa in urma bagajul trecutului cu toate aspectele negative, pastrand doar vibratiile pozitive.

E important sa intelegem ca ni se ofera sansa de a porni intr-o alta calatorie, cu totul noua si minunata, insa fara aceasta etapa de sortare si debarasare e posibil ca noi sa luam bagajul gresit.

Putem lasa  emotiile negative sa plece odata cu iarna si le putem  pastra  doar pe cele care pot fi resurse pentru noul inceput. Cu cat curatenia este mai bine facuta cu atat avem garantia ca bagajul este cel potrivit, iar schimbarile ulterioare pot fi dintre cele mai  profunde si benefice.

Ce produse de curatat folosim? Ei bine, depinde de fiecare dintre noi sa gasim varianta care ni s epotriveste…:)  Important e sa vrem o curatenie in plan emotional si sa ne apucam de treaba pentru ca si rezultatele sa fie vizibile cat mai curand.