Deșeuri ce pot fi tratate de Ecosteryl

Ecosteryl. Sortare și economie circulară datorită R-steryl.

Ce fel de deșeuri pot fi tratate de Ecosteryl?

-Toate tipurile de deșeuri medicale (lichide și solide) considerate infecțioase, inclusiv deșeuri patologice de origine umană sau animală.
-Materiale înțepătoare, cu muchii ascuțite și înțepătoare.
 Proces 100% electric de căldură uscată

Un container de deșeuri (coș de gunoi) este plasat pe sistemul automat de încărcare a mașinii. Un cântar industrial înregistrează greutatea deșeurilor încărcate.

Încărcarea este automatizată: de îndată ce buncărul de încărcare este gol, se încarcă un nou container.

Un tocator industrial puternic, fiabil și lent reduce volumul deșeurilor medicale cu până la 80%. Cele 4 axe și un ecran special dezvoltat de Ecosteryl asigură o mărunțire calibrată. Mai multe sisteme asigură funcționarea optimă a tocătorului, prevenind orice deteriorare a mecanismului său de tăiere (prin intermediul unui sistem anti-blocare).

În mai puțin de trei minute, deșeurile vor atinge o temperatură de aproximativ 100°C la capătul tunelului cu microunde. Un sistem de control automat garanteaza calitatea preincalzirii.

Deșeurile încălzite se păstrează timp de o oră în rezervor la o temperatură de aproximativ 100°C. Combinația acestor doi parametri (timp și temperatură) asigură o decontaminare completă. Deșeurile care ies din mașină sunt decontaminate, uscate și de nerecunoscut. Se poate alătura direct rutei tradiționale de colectare a deșeurilor menajere sau poate fi trimis la centrul de sortare R-steryl.

Deșeurile decontaminate sunt trimise la centrul de sortare R-steryl. Acesta va fi sortat după mărime și culoare, conform parametrilor definiți de client.

Furnizam de asemenea o multitudine de linii de reciclare de la partenerul STOKKERMILL ITALYhttp://www.stokkermill.ro
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.