Educație verde – sălbăticia marilor orașe

Emisiunea ”Educație verde”, programată în această seară de la ora 18:00, la Canal 33, a avut ca subiect principal aventura animalelor sălbatice pe teritoriile destinate oamenilor și prietenii lor necuvântători dar domesticiți.

            Invitatul moderatorului Laurențiu Ciornei, fondator al Asociației ”Alianță Pentru Pădure, a fost Nicu Pârlog, jurnalist și biolog, expert în faună sălbatică.

Vizioneaza emmisiunea aici

            Ileana Vlăduț, terapeut și invitat permanent al emisiunii ”Educație verde”, a prezentat rubrica ”Taina verde”.

Taina verde

Arborele perioadei 1-14 mai este plopul. Puful lui ne poate crea alergii. Puteti scapa de acest neajuns folosind remediul floral Bach de mar paduret, care are un puternic rol purificator.

Floarea zilei de 4 este albastreaua, iar animalele si pasarile simbol ce ne insotesc aceste zile sunt:

gaina, vaca si caracatita.

Animale le domestice impreuna cu cele salbatice, ale padurii formeaza un intreg. Nu sunt separate nici ele si nici noi, drept dovada incercam permanent solutii ca sa ne adaptam si sa convietuim cat mai armonios pe termen lung.

Soarele ne insoteste mai intens aceste zile si ne indeamna sa stralucim si sa fim asa cum ne este mai natural si autentic fiecaruia dintre noi.

Asadar, faceti alegerile potrivite astfel incat sa domesticiti latura salbatica si neslefuita a personalitatii voastre, pastrandu-va insa farmecul personal si ramanand cat mai aproape de natura verde.