Focus to Green Eco Life- cậştigǎtorii concursului „Copaul tǎu tǎmǎduitor”

In luna ianuarie, Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne-a destainuit aspecte mai putin cunoscute despre COPACI si rolul lor tamaduitor.

In cadrul concursului, prietenii naturii si ai copacilor ne-au trimis, pe adresa de email contact@focustolife.ro, raspunsuri privind copacul lor preferat.

Primele trei raspunsuri au fost premiate, iar castigatorii vor intra in posesia unui remediu floral Bach de Mar paduret, cu rol purificator pentru corp si minte.

Care au fost raspunsurile celor 3 castigatori? Le poti afla in randurile de mai jos.

NUCUL

Nucul imi este cel mai drag. Imi aminteste de copilarie, cand mergeam la bunici, iar in mijlocul curtii era un nuc batran, de peste 70 de ani, in care se jucau vara numeroase veverite. Acest copac imi aduce un sentiment de liniste, de protectie. Ma ajuta sa fiu mai hotarat.” – Luca Pirvulescu

MOLIDUL

„Personal, indragesc cel mai tare molidul. Imi este cel mai apropiat prieten din natura. Cand il imbratisez, parca scoate din mine toate emotiile negative si ma calmeaza. Daca stau 5 minute lipit de el, ma ia deja somnul. E ca un somnifer pentru mine! :))” – Bogdan Cosma

SALCIA

„Nu sunt o fire prea optimista. Adesea vad partea negativa a vietii si ma cam plang. Am descoperit in salcie un coleg de suferinta, caruia ii pot impartasi durerile sufletesti. Mi le preia ca prin minune. Plange alaturi de mine si in cateva minute parca mintea mi se limpezeste si totul devine mai clar.” – Miulescu Alexandra

Ii felicitam pe castigatorii concursului „Focus to Green Eco Life”, sustinut de Aqua Carpatica si speram sa adauge pe lista lor de „prieteni tamaduitori” si Marul paduret, sub forma remediului floral Bach primit drept recunostinta, pentru ca au impartasit cu noi aceste ganduri.

Iar pentru voi, toti cei care ne-ati scris, va oferim un curcubeu de … Mandarin!

Urmareste postarile noastre, sprijina mediul, iar noi te vom alimenta cu informatii verzi si te vom hidrata cu apa Aqua Carpatica, izvorata din muntii Romaniei.

Alatura-te prietenilor naturii si inscrie-te in grupul „Focus to life”.

„Desi actiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj”.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator si a reciclarii sustenabile pentru protejarea mediului ce sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).