„Focus to Green Eco Life” – Recicleaza intr-un mod funny, de ziua internationala a economisirii materialelor

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te inspira astazi, 16 noiembrie, sa  economisesti si sa reciclezi intr-un mod vesel orice material ai la indemana.

De ce astazi? Pentru ca ziua de 16 noiembrie este declarata, la nivel international, ca o zi FUNNY pentru ECONOMISIREA MATERIALELOR.

„Focus to Green Eco Life” te provoaca sa alegi in mod intentionat o actiune pe care sa o faci si care sa reprezinte contributia ta la „curatarea” planetei.

Pregateste-ti „materialele” si fii gata de actiune pentru a celebra activ aceasta zi si pentru a aduce in acelasi timp bucurie. Iata cateva idei:

  • Poti crea mici cadouri din resturi de materiale reciclabile; ca tot  se apropie sarbatorile! :)))
  • Poti redecora obiecte vechi  pentru a le reda utilitatea
  • Poti reamenaja un coltisor al casei cu materiale pe care le ai la indemana si nu le-ai atribuit inca un scop
  • Poti sa repari instalatia sanitara (daca e defecta), contribuind la eliminarea risipei la apa.
  • Poti sa faci economie la … mancare, ca tot am intrat in Postul Craciunului. Sa ai grija de corpul tau si sa preintampini excesul de greutate
  • Poti sa fii mai tolerant si sa iti cresti aceasta virtute, printr-o mai buna gestionare a emotiilor. Economiseste-ti energia si renunta astazi la critica. Fii tolerant!

RECICLEAZĂ!  Fii inventiv şi pune-ţi imaginaţia şi creativitatea la treabă.

Asadar, fie ca folosesti hartie, plastic, lemn, metal sau sticla, alege sa fii creativ astazi si sa  transformi materialele in ceva haios, care sa aduca culoare si veselie. Tie si celor din jur.

Te rugam sa te apuci de treaba, iar la final sa faci o poza pe care sa ne-o trimiti pe adresa de email contact@focustolife.ro, astfel incat sa vedem rezultatul actiunii tale, oricat de mic ar fi acesta.

Trimite-ne poza cu actiunea ta de economisire a materialelor si ai posibilitatea sa fii recompensat cu un premiu constand in baxuri de apa Aqua Carpatica de 0,5 l. Pe 22 noiembrie vor fi premiate cele mai inspirate 3 poze trimise de voi.

„Desi actiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj”.

Ce am obţinut?

  • decorațiuni si cadouri  originale şi mai puţin costisitoare
  • susţinerea mediului înconjurător, dȃnd o nouă utilitate deşeurilor
  • multă bucurie în suflete şi zâmbetul creatorilor, dar şi al prietenilor
  • Eco-premii pentru originalitate, ce vor fi oferite pentru cele mai haioase 3 poze trimise de voi

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, de importanta unei reciclari sustenabile si curateniei mediului care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).