#focustogreenecolife: Saptamana arborilor si a spatiului verde interior (14 – 20 martie)

Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, vine luna aceasta in intampinarea padurii.

De ce am ales aceasta saptamana? Deoarece este „incadrata” intre doua zile importante pentru padure si pentru toate speciile de arbori. Data de 13 martie marcheaza Ziua Mondiala a Plantatiilor Forestiere, iar pe 21 martie celebram Ziua Internationala a Padurilor.

In perioada 14 – 20 martie ne vom alatura copiilor din cadrul Gradinitei nr 23,  din sectorul 2, Bucuresti,  pentru a celebra asemanarile dintre oameni si arbori. Desi la prima vedere nu ar parea ca au ceva in comun, oamenii si arborii au calitati asemanatoare.

Si, cum interactiunile „fluide” cer o hidratare corecta, Aqua Carpatica ne va sustine cu apa necesara elevilor.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator. “Focus to Green-Eco-life” iti va aduce informatii interesante despre padure si despre speciile de copaci care sustin viata pe Pamant.

„Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj”.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).