Gama Microtea de la Waterdrop si importanța hidratării adecvate în sezonul rece

Waterdrop – producătorul de origine austriacă lansat pe piața din România în septembrie 2021, vine mai aproape de consumatori și de nevoile specifice sezonului rece cu două noi sortimente de băuturi Microtea, ideale pentru o hidratare optimă. Cele două arome, Microtea GOLDEN ASSAM – ceai negru cu miere, și Microtea GREEN OASIS – ceai verde și iarbă de lămâie, sunt disponibile online, alături de alte 4 sortimente și o selecție de accesorii stilate și practice, pentru transportarea sau servirea băuturilor calde.

Microtea este un produs ecologic pur, ce conține ingrediente naturale, fără conservanți, zahăr sau îndulcitori, care se adresează persoanelor interesate de un stil de viață mai echilibrat și mai sustenabil. Având numeroase beneficii pentru tonusul organismului, fiecare cub se dizolvă în 400-600 ml de apă fierbinte la temperatura recomandată de 60 de grade.

Microtea GREEN OASIS transformă ritualul tradițional al ceaiului și potențează beneficiile acestuia, pentru trup, minte și suflet. Extractul pur de ceai verde are un efect antioxidant și îmbunătățește funcționarea creierului.

Microtea GOLDEN ASSAM este ideal pentru un început de zi revigorant. Conține extract pur de ceai negru și miere, având o aromă puternică și numeroase beneficii pentru organism și un efect energizant.

Produsele Waterdrop sunt o alternativă viabilă pentru băuturile care conțin zahăr, cu un conținut caloric minim de aproximativ 4 calorii per cub. Celelalte patru sortimente de ceaiuri care completează gama sunt Microtea FRUIT FUSION – Hibiscus cu affine și măceșe, Microtea ORIENTAL SPICE – ceai de ghimbir, turmeric și chilli, Microtea WHITE BLOSSOM – ceai alb cu floare de tei și afine și Microtea MELLOW MINT – ceai de mentă, mere, lămâie verbină, toate bogate în vitamine, micronutrienți și antioxidanți, ce contribuie la menținerea unei diete echilibrate, fiind lipsite de zahăr sau alți îndulcitori, ceea ce le face potrivite și pentru diabetici.