HydroFlyer: cea mai avansată folie electronică din lume cu ghidon detașabil

În lumea modernă, a devenit o preocupare pentru mulți că, cu cât ne bucurăm mai mult de corpurile de apă din jurul nostru – lacuri, râuri, oceane – cu atât putem face mai mult rău. Un nou startup internațional, HydroFlyer, își propune să schimbe toate acestea cu noua lor motocicletă hibridă cu același nume.

HydroFlyer: o nouă generație de ambarcațiuni electrice

Imaginați-vă așezat deasupra plăcii dvs. de surf, așteptând următorul val grozav. În fața ta apare o altă placă de surf, dar se pare că vine foarte repede la tine. Atunci observați că nu este chiar o placă de surf. De fapt, arată mai mult ca un jet ski cu mânerele sale care ies din vârf. Dintr-o dată, ambarcațiunea se ridică din apă și se îndreaptă spre tine ca o barcă cu un motor exterior, doar că aceasta este aproape tăcută. Ce vezi?

La ceea ce asistați este sosirea HydroFlyer, un concept nou complet unic în lumea activităților de agrement pe bază de apă. Această placă hibridă combină cele mai bune elemente de surf, jet ski și hover-boarding într-o singură navă electrică de ultimă generație care vă ajută să zburați pozitiv deasupra suprafeței apei.

HydroFlyer a fost proiectat meticulos de o echipă internațională pentru a lucra atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Este un vehicul incredibil de accesibil, care permite tuturor să se bucure de apă într-un mod complet nou și ecologic. Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care HydroFlyer își propune să schimbe pentru totdeauna modul în care călătorim peste apă.

Cum funcționează HydroFlyer?

HydroFlyer este un vehicul complet electric care cuprinde o placă principală în formă de V, pe care este montat un set de ghidaje detașabile. Dedesubt este o aripă de hidrofil și un sistem de propulsie pentru conducte, atașat la un catarg hidrodinamic. Vehiculul este alimentat de o baterie litiu-ion de 2.4kWh înlocuibilă și reîncărcabilă, atât submersibilă, cât și rezistentă la apă. Mai jos vom împărtăși mai multe detalii despre tehnologiile specifice și despre modul în care acestea contribuie la transformarea acesteia în una dintre cele mai inovatoare ambarcațiuni create vreodată.

Dintr-o poziție de plecare plutind pe apă, călărețul activează motorul electric și palele din elice din aliaj folosind un controler Bluetooth detașabil și poate începe apoi să mărească viteza. Pe măsură ce viteza crește la aproximativ 6-8 km / h (4-5 mph), HydroFlyer începe să-și câștige numele pe măsură ce se ridică din apă aparent prin magie și permite utilizatorului să croiască deasupra nivelului apei.

HydroFlyer este ușor de asamblat în trei secțiuni principale: ghidon, scândură și catarg. Ghidonul superior și catargul inferior, aripa hidrofilului și propulsia se atașează fiecare la placa în formă de V din mijloc. Bateria este găzduită în interiorul plăcii. Odată ce călărețul începe de la o încărcare completă a bateriei, acesta poate crește viteze de până la 55 km / h (34 mph) și poate călători până la 2 ore pe apă. Distanța HydroFlyer atunci când călătoriți cu o viteză constantă este de aproximativ 40 km (25 mile). După ce ați consumat bateria, o puteți reconecta la orice priză de uz casnic și o puteți reîncărca la maxim în aproximativ 3 ore. În cele din urmă, HydroFlyer cântărește maximum 35 kg (77 lbs) numai atunci când este complet asamblat.

Mulți începători își încep aventura cu ghidonul în timp ce își găsesc picioarele și se bucură de ceea ce poate face HydroFlyer. După un timp, pentru a se simți mai liberi și mai deschiși, ar putea să detașeze ghidonul, ținând doar controlerul Bluetooth în mână pentru a propulsa HydroFlyer înainte în „Modul Surf”.

Amabil pentru mediu

S-ar putea să vă întrebați cum mai multe ambarcațiuni pe lacurile noastre și în râurile și oceanele noastre ar putea fi mai amabile cu mediul înconjurător. În primul rând, HydroFlyer este un vehicul verde complet electric. Nu are emisii și nu produce zgomote deranjante ale motorului care fac ravagii cu viața sălbatică locală.

Mai mult, HydroFlyer nu produce trezire. Aceasta este o problemă îngrijorătoare cu majoritatea ambarcațiunilor, în special pe lacuri și râuri. Când conduceți o barcă cu motor sau un jet ski peste un lac cu orice viteză, trezirea dvs. va produce valuri care afectează malurile, afectând adesea habitatele animale și provocând eroziune. HydroFlyer este o alternativă blândă, care pur și simplu trece prin apă, fără a se trezi. Poate chiar să facă față valului de pe ocean fără a pierde echilibrul.

Tehnologie: modul în care HydroFlyer se diferențiază

Din punct de vedere vizual, observați imediat că HydroFlyer nu se aseamănă cu nicio altă navă pe care ați văzut-o vreodată, dar pentru a înțelege cu adevărat unicitatea sa, trebuie să vă prezentați tehnologiile specifice care alcătuiesc această mașină.

Ghidon detașabil

Când stați pe o scândură în apă nu vă simțiți prea stabil sau confortabil pentru dvs., ghidonul este un confort extraordinar. Acestea vă permit să vă mențineți, să vă simțiți mai în siguranță și să vă câștigați echilibrul pe măsură ce vă obișnuiți să mergeți cu HydroFlyer. Când este atașat, ghidonul poate adăuga și controlerul Bluetooth. Când vă simțiți mai în largul dvs., desprindeți ghidonul și bucurați-vă de o vizualizare completă a surfingului liber și deschis.

Placă stabilă

Placa este fabricată din materiale ușoare, dar cu densitate mare, care oferă un echilibru între durabilitate și agilitate. Compania are trei liste pe lista lor, printre care standardul este HydroFlyer Cruiser. Modelele viitoare includ HydroFlyer Cloud gonflabil și HydroFlyer Surf Pro ușor.

Aripă de siguranță și catarg

Aripa inferioară a hidrofilului este, fără îndoială, cea mai puternică parte a HydroFlyer. A fost dezvoltat și testat de Unifoil și realizat cu carbon și silicon Cloud Tech ™ în Australia pentru rezistență și siguranță suficiente. Siliconul mai moale, în special, este esențial pentru a reduce riscul de rănire dacă apare un impact.

Controler Bluetooth

Controlerul îl ajută pe călăreț să-și gestioneze viteza cu ușurință. Poate fi montat pe ghidon sau ținut în mână și fixat la încheietura călărețului cu o lesă. Dacă ștergeți și cădeți în apă, controlerul oprește de la distanță motorul și elicele, astfel încât HydroFlyer să nu se îndepărteze de dvs. Dispune de un ecran LCD clar, care vă arată viteza, timpul de călătorie, durata de viață a bateriei și multe altele.

Designuri personalizabile

Fundalele sporturilor nautice ale designerilor HydroFlyer i-au ajutat să fie de acord cu rapiditatea că piloții ar trebui să-și poată face propria lor placă. De aceea, clienții își pot trimite proiectele și lucrările de tablă către HydroFlyer, astfel încât să poată fi aplicate la construcție. Spiritul individualist al surferului trăiește!

Dezvoltarea gamei HydroFlyer

HydroFlyer Cruiser este în prezent singurul model disponibil pentru cumpărare, dar celelalte două, Cloud și Surf Pro, vor veni în curând. Cursul de producție actual include doar 200 de unități, deci nu ar trebui să întârziați să-l primiți. PVP este de 13.999 USD, cu opțiuni pentru a adăuga aripi și baterii suplimentare pentru costuri suplimentare, dacă aveți nevoie. Plata se poate face fie cu o depunere de 50%, fie ca o plată în avans prin care puteți economisi 10%.

Alăturați-vă astăzi revoluției sporturilor nautice și bucurați-vă de acest nou mod electrificat, ecologic și unic de a naviga pe orice corp de apă din jurul vostru.

Experience flying over water with the HydroFlyer

Source: HydroFlyer