In perioada Sărbătorilor de Paște FlixBus crește frecvența curselor

FlixBus va crește frecvența curselor cu autocarul din și spre România. În ultimele săptămâni, compania care operează cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa a înregistrat o creștere a cererii de călătorii, iar perioada dinaintea vacanței de Paște se anunță a fi una aglomerată. Astfel, operatorul este pregătită să ofere opțiuni de călătorie sustenabile, accesibile și confortabile pentru cei care plănuiesc să se întoarcă acasă și să petreacă sărbătorile alături de familie.

Începând cu mijlocul lunii aprilie, călătorii vor avea la dispoziție mai multe curse care fac legătura între România și țări precum Ungaria, Austria, Cehia, Franța, Belgia și Germania. Pentru a face față cererii ridicate din această perioadă, furnizorul de mobilitate a mărit frecvența unor conexiuni populare precum: Târgu-Mureș-VienaSibiu-VienaTimișoara-PragaBucurești-Sofia, cât și pentru cursele spre BordeauxRennesDortmundHamburg sau Bremen.

Parteneriat FlixBus – Comati: primele conexiuni din România spre Suedia și Danemarca disponibile în rețeaua FlixBus

Din luna martie, primele conexiuni din România spre Suedia și Danemarca sunt disponibile în rețeaua FlixBus în urma parteneriatului încheiat cu transportatorul local Comati, un operator consacrat pe segementul călătoriilor internaționale spre Țările Nordice. Pasagerii vor avea la dispoziție curse spre 15 orașe din Suedia și 18 destinații din Danemarca. Cursele sunt disponibile din aproximativ 60 de orașe din România.