Lambo V12 Vision Gran Turismo: îl poti conduce și tu!

Cea mai nouă mașină concept a lui Lamborghini tocmai a fost dezvăluită și este pregătită să atingă pista, de data aceasta una ușor diferită. Lambo V12 Vision Gran Turismo și-a făcut debutul înaintea finalei mondiale a Campionatelor Certificate FIA ​​Gran Turismo din 2019, care au loc la Monte Carlo, Monaco în acest weekend și vă va permite să experimentați „distracția de a conduce” în jocul de curse iconic. Gran Turismo Sport pentru Sony PlayStation 4, unde va fi disponibil practic din primăvara anului 2020.


Concept vizionar

ADN-ul de design Lamborghini și trăsăturile futuriste se concentrează pe linia iconică unică de centru și pe silueta inconfundabilă, subliniand, în același timp, o dispunere a unui singur loc care, în forma sa virtuală, folosește motoprofilul de la Lamborghini Sián FKP 37.

Aerodinamica sofisticată

Lamborghini Centro Stile și-a exprimat în plus dedicația pentru aerodinamica sofisticată, integrând în același timp suprafețe de performanță și design minte. de Lamborghini Marzal din 1968 și semnătura tipică Lamborghini Y atât pentru farurile din față, cât și pentru cele din spate.

Simțiți-vă ca un pilot


Design interior înainte de timpul său: șoferul intră în cabină ca un pilot cu jetfighter, din fața mașinii. Principalele comenzi de conducere se află în volanul futurist și toate informațiile despre șofer sunt proiectate practic în fața șoferului.

Cu alte cuvinte…

Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini a comentat: „Lamborghini este un brand foarte tânăr, și de aceea suntem astăzi aici pentru a prezenta cea mai nouă viziune virtuală sub forma unui model real, cu un design extrem de futurist și cool care să fie de care se bucură tânăra generație de pasionați de jocuri de curse și super sportive auto. „

„Lambo V12 Vision Gran Turismo este creat pentru a oferi mașina virtuală finală tinerilor fani și jucători, care sunt ultra entuziaști de Lamborghini și de aspirațiile sale futuriste”, a spus Mitja Borkert, șeful Lamborghini Centro Stile. ”Este o oportunitate pentru talentul de design al lui Lamborghini de a-și întinde aripile și de a vizualiza o mașină care, la fel ca fiecare Lamborghini, nu numai că este un header-turner și cea mai bună experiență de conducere, ci reflectă și împingerea lui Lamborghini asupra tehnologiilor viitoare, în special în arena de materiale ușoare și hibridizare. ”