MAGIA APEI INFORMATE, editia XXXIV. Apa pentru “motoarele” din prima linie

Cel putin pentru moment, nu vă invităm, asa cum v-am obisnuit, la evenimentele noastre lunare. Recomandarea de a sta in casa ne face sa ne vedem in aceasta perioada  … mai “de la distanta”. Prin urmare, ne-am conformat si noi. Ceea ce ne uneste si ne hidrateaza in continuare, apa AQUA Carpatica, isi continua calea si la a treizecişipatra ediție a evenimentului “Magia apei informate”. Cum? Alimentandu-i pe cei care nu si-au intrerupt activitatea si continua sa ne sustina prin serviciile oferite.

Miercuri, 11 martie 2020    –   Apa pentru “motoarele” din prima linie

Aqua Carpatica s-a alaturat in aceasta perioada dificila sustinerii spitalelor de boli infectioase, sprijinind eforturile nevăzute ale medicilor.

Acum, “Magia apei informate” sustine echipele de mecanici si de tehnicieni auto care isi desfasoara in continuare activitatea in unitatile service din zona Institutului Clinic Fundeni si a Spitalului Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu”. Astfel, cei care nu pot repara de acasa masinile de interventie sau pe cele ale populatiei „din prima linie”, au avut la indemana apa necesara pentru a-si desfasura activitatea in conditii de hidratare optima. Apa care ne este recomandata cu precadere in aceasta perioada, pentru a ne mentine o imunitate sporita.

Asadar, le multumim si suntem, prin apa Aqua Carpatica, alaturi de cei care au grija ca “motoarele” masinilor din prima linie sa fie permanent gata pregatite, astfel incat sa ii transporte in siguranta pe cei care au mai mare nevoie.

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).