Manifestarea inseamna sa te aliniezi cu energia BUCURIEI. O poti experimenta si de la DISTANTA

Manifestarea inseamna sa te aliniezi cu energia BUCURIEI!

Fiecare pas pe care il facem implica energie.

Fara energie, noi, ca fiinte umane, nu putem functiona optim.Prin urmare, pentru a ne maximiza nivelul de energie, trebuie sa avem grija de trupurile noastre fizice, cat si de starea noastra mentala. 

Iata mai jos 7 lucruri pe care poti sa le faci pentru a te conecta  mai profund la varianta ta autentica:

  1. Practica Recunostina
  2. Mananca alimente mai „usoare” pentru stomacul tau
  3. Mediteaza mai des
  4. Accepta-ti trecutul
  5. Fa lucruri care iti plac si iti aduc bucurie
  6. Accepta-ti maretia si potentialul
  7. Deschide-ti inima si nu te feri sa fii vulnerabil

Acum, ca #StamAcasa mai mult timp, daca nu chiar tot timpul, avand un contact limitat cu alte persoane, gestionarea gandurilor, a emotiilor si a energiei personale este sau cel putin pare mai dificila.

Avem insa si in aceste situatii variante ajutatoare, prin care energia personala se echilibreaza, se armonizeaza si imunitatea corpului tau creste. Cum poti sa apelezi la aceste variante daca esti „inchis” in casa si izolat? 

Simplu. Stai la tine acasa si-ti PROGRAMEZI o Sedinta de:

Ce nu stiai despre vindecare reconectiva sau despre terapia florala Bach?

Energiile reconective utilizate in sistemul de vindecare Dr. Eric Pearl, numit Vindecare Reconectivă, inlatura dezechilibrele fizice si mentale, ne ofera confort, liniste interioara si ne relaxeaza mintea.

Cu Vindecarea Reconectiva, circuitele de energie din corpul nostru fizic sau subtil vor fi manipulate astfel incat sa ne putem recastiga echilibrul si pentru a facilita reactivarea mecanismelor de vindecare innascute ale corpului nostru.

Terapia florala Bach trataeaza holistic omul, nu boala, restabilind echilibrul natural al corpului, prin folosirea, sub forma de picaturi, a remediilor florale 100% naturale, din plante.

Ofera-ti o sedinta de Vindecare Reconectiva LA DISTANTA si vei primi prin CURIER, drept BONUS, o sticluta cu Remedii florale Bach contra panicii!

Ileana.Vladut – practician Vindecare reconectiva si Reconectare