Mașină electrică Sion care se încarcă prin puterea soarelui

Mașina electrică Sion este prima de acest gen. Panourile solare sunt integrate în designul exterior al mașinii, făcând acest vehicul și mai durabil decât concurenții săi. Această mașină cu autoîncărcare vă permite să mergeți mai departe.

Sion este un hatchback elegant cu patru uși, cu tracțiune față. Portbagajul spațios este perfect pentru cumpărături sau pentru transportul obiectelor ușor voluminoase. Deoarece există multe opțiuni de încărcare diferite, este ușor să vă asigurați că mașina dvs. este complet încărcată pentru următoarea călătorie. Și cu adăugarea de panouri solare, puteți petrece mai puțin timp încărcând și mai mult timp mergând în aventuri. Opțiuni de încărcare.

După cum sa menționat mai sus, mașina electrică Sion este prima care integrează panouri solare. Aceste panouri sunt prelucrate în designul mașinii pe partea din față, din spate și de sus. Desigur, acest lucru înseamnă că există o singură opțiune de culoare pentru mașină: negru. Dar cine nu ar schimba culoarea vopselei cu 35 de kilometri în plus pe raza de acțiune pe zi?

În afară de încărcarea solară, Sion poate fi andocat la o stație de încărcare rapidă timp de 30 de minute și poate încărca până la 80%. Utilizați stații publice, prize de curent acasă sau conectați-vă la un alt Sion. Așa este, această mașină poate transfera energie între ea și alte vehicule electrice. Acesta poate fi un adevărat salvator de viață într-o ciupire.

Specificațiile:

Consultați aceste specificații necesare pentru mașina electrică Sion:

  • Preț: 25.500 €
  • Dimensiune: 4,29 m lungime x 2,10 m lățime
  • Transmisie: motor de 120 kW
  • Baterie: 35 kWh
  • Volumul portbagajului: 650 l

Încărcare:

– Sistem de încărcare combinat: 30 min.

– Tipul 2 (priză universală): 3,5 h

– SchuKo: 13 h

  • Autonomie: 255 km (aproximativ 158 mile) conform standardului

WLTP

  • Gama solară: <35 km / zi
  • Cuplu: 270 Nm
  • Viteza Maxima: 140 km / h
  • Bara de tractare: 750 kg

Sion-Electric-Car-Solar-Cell Peste 248 de celule solare sunt integrate perfect în corpul mașinii electrice solare Sion. Aplicația Sono.

Aplicația Sono este un instrument fantastic pentru proprietarii Sion. Serviciile sale includ partajarea mașinilor, parcarea în comun și deplasarea puterii. Împărtășiți-vă Sion cu alții, specificând cine va lua mașina și cât timp trebuie să o folosească. Utilizați funcția de partajare a plimbărilor pentru a difuza când doriți să oferiți plimbări altora. Și, în cele din urmă, utilizați caracteristica de partajare a puterii pentru a comuta direcția prizei de încărcare. Sionul dvs. devine o stație de încărcare temporară pentru un alt vehicul electric.

În aplicație, puteți, de asemenea, să deblocați ușile mașinii, să setați temperatura interioară și să verificați datele vehiculului în timp real. Cât de bine se încarcă? Câtă energie solară a acumulat astăzi? Care este citirea pe contorometru? La toate aceste întrebări se poate răspunde chiar în aplicație. Prețuri și disponibilitate.

Acest vehicul extraordinar este disponibil la prețul de 25.500 EUR (aproximativ 31.000 USD USD). O puteți comanda astăzi prin intermediul site-ului web Sono Motors. Semnați contractul de cumpărare anul acesta și producția va începe în 2022. Odată ce este gata, vă puteți ridica Sion de la fabrica din Trollhättan. De asemenea, producătorul lucrează la un plan de livrare a vehiculelor la locațiile cumpărătorilor la un cost suplimentar.