Motocicletă electrică pliabilă care poate parcurge 200 de kilometri cu o singură încărcare

Mopedul electric Colibri M22 este o schimbare în lumea transportului urban. Proiectat de Petre Georgescu, creierul din spatele e-bike-ului Hummingbird, acest moped electric inovator și pliabil este construit pentru călărețul urban aventuros.

Colibri M22 este ușor, foarte personalizabil și echipat cu o varietate de accesorii pentru a se potrivi diferitelor nevoi.

Georgescu a conceput Colibri M22 ca o platformă de pornire cu multă putere și capacitate off-road, care poate fi ascunsă cu ușurință după o navetă. Construit din atelierul propriu al designerului situat la 50 km de București, conceptul derivă ca o rezoluție de a oferi navetiștilor o alternativă mai bună la formele de transport incomode și poluante.

Motocicleta electrică pliabilă are un cadru pliabil care îi permite să fie depozitată cu ușurință în spații mici precum balcoane și sub scări. Mecanismul permite detașarea amortizorului spate de pe braț, iar brațul oscilant se pliază spre exterior, spre burta bicicletei.

Odată ce ajungi la podea, pur și simplu desfaci bicicleta și o încarci în apartamentul sau spațiul de birou. Această caracteristică îl face perfect pentru locuitorii orașului care au nevoie de un moped electric compact și ușor pentru a naviga pe străzile aglomerate ale unui oraș aglomerat.

Cântărind doar 30 kg fără baterii, Colibri M22 are o autonomie mai mare decât alte motociclete electrice, capabile să parcurgă până la 200 km cu o singură încărcare completă.

Mopedul este echipat cu trei baterii modulare care pot fi separate și încărcate independent unul de celălalt, sau simultan. Fiecare baterie poate fi folosită individual sau simultan, în funcție de dacă doriți să maximizați autonomia sau să minimizați greutatea.

Modul oraș îl face legal pe stradă printr-o licență B în Europa, iar modul off-road este perfect pentru călătorii cărora le place să meargă prin păduri și munți. Setarea off-road are o viteză maximă de 90 km/h și poate fi utilizată numai în off-road. Mopedul este alimentat de un motor de 3 kilowați (4 cai putere) care asigură propulsia motocicletei electrice pliabile.

În modul drum, viteza este limitată la 50 de kilometri pe oră (31 de mile pe oră), dar modul off-road mărește puterea la 16 kilowați sau aproximativ 21 de cai putere și vă permite să atingeți viteze de până la 90 de kilometri pe oră sau aproximativ 56 de kilometri pe oră. mile pe oră.

Mopedul electric Colibri M22 se află în prezent în faza de pre-vânzare pentru piețele americane și europene și va fi lansat în curând printr-o campanie de crowdfunding pe site-ul Colibri.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe.