Prima formare a terapeutilor BFRP în limba chineză. Certificarea internatională pentru lucrul cu remediile florale Bach

Prima formare a terapeutilor BFRP în limba chineză, adica a terapeutilor certificati pentru lucrul cu remediile florale Bach, listati in Registrul Fundației Bach din U.K., a avut loc în Taiwan, la începutul lunii decembrie 2019.

Primul program de învățare a Fundației Bach în limba chineză a fost un mare succes.
Un grup dedicat de cadre didactice a luat parte la cursul de nivel 1, ca parte a programului sustinut de Deki Soh din Singapore, unul dintre noii traineri BFRP ai Fundației Bach.

Cursul de remedii florale Bach funcționează puțin diferit față de majoritatea formărilor terapeutice. La nivelul 1
cursanților li se oferă un „curs într-o cutie”, dar sunt încurajați să-și creeze propriile lor exerciții și programe. Să-și găsească propriul mod de a livra conținutul. Aceasta este mai mult o provocare, poate, dar este și mai interesant.
Acest grup de cursanti a acceptat provocarea. „Studenții au apreciat că au libertatea de a-și proiecta singuri cursurile ”, a spus Deki. Fiecare terapeut este unic și acest curs permite să împărtășesti sistemul Bach în modul cel mai bun care ti se potriveste. O parte a unui bun program de formare a cadrelor didactice este si sprijinirea celorlalți cursanții și șansa de a interrelaționa cu oameni noi.

Deki intenționează să deruleze alte evenimente BFRP de nivel 1 la sfârșitul acestui an, in Singapore și
Shanghai. Urmatorul curs a fost amanat din luna mai până în luna august 2020, din cauza pandemiei COVID-19.

Dacă sunteți interesat să deveniți formator, există multe informații pe care le găsiti pe website-ul Fundației Bach. Trebuie doar să accesați www.bachcentre.com/teaching.

Daca doriti sa va pastrati sanatate psiho-emotionala folosind terapia si remediile florale Bach, apelati la unul dintre terapeutii romani (BFRP) certificati la nivel international de Fundatia Bach din U.K.

Gasiti lista si datele de contact ale terapeutilor BFRP activi in Romania AICI.

Pe perioada pandemiei, terapeuta Ileana Vladut, avand o experienta de peste 25 de ani, certificare ca terapeut BFRP din 2014 si cabinet in Bucuresti, ofera sedinte ONLINE de terapie florala Bach si livrarea prin curier a remediilor florale personalizate, selectionate in cadrul sedintei.