Procese de corp Access Consciousness la Centrul Holistic Soma

Corpul tău are propriile talente, daruri şi abilităţi care iti vor permite să ai o relaţie şi o comuniune diferită cu el, pe măsură ce începi să recunosti asta. Fiecare punct de vedere care nu e „un punct de vedere interesant” e un mod de a-ţi ucide corpul.

Cum se poate şi mai bine de atât?Centrul Holistic Soma din Bucuresti, te invita pe data de 31 octombrie si pe 1 noiembrie la doua cursuri dedicate proceselor de corp Access Consciousness, respectiv FACELIFT ENERGETIC si CORECTAREA VEDERII & ZERO TRAUMA. Participa si vei învăţa cum să foloseşti energiile ca să ridici şi să reîntinereşti întregul corp, folosind o atingere blândă, reconfortantă, liniştitoare şi hrănitoare pe faţă şi gât sau cum sa obtii o vedere mai buna si sa eliberezi energia traumelor captive in propriul corp.

Inscrie-te si participa la oricare din cele 2 cursuri, mentioneaza codul TOTCEEACEESTE si vei primi drept CADOU un remediu floral Bach personalizat, pentru eliberare psihoemotionala.

Procesul de FACELIFT ENERGETIC Access Consciousness™ este un proces uimitor, care inversează apariţia îmbătrânirii pe faţă şi poata crea efecte similare pe întreg corpul. Dacă e făcut de mai multe ori (de minim 20 de ori), efectul pare a fi permanent. S-a observant ca efectele sunt cumulative si cresc de la o sesiune la alta. FACELIFTUL ENERGETIC Access Consciousness™ e diferit de alte procese similare, fiind mai blând şi mai uşor pentru tine şi corpul tău.

Access Facelift, este unul din cele mai dinamice procese Access Consciousness, prin care accesezi peste 30 de energii diferite care hranesc, regenereaza, tonifica, vindeca, intineresc corpul si nu numai corpul, energia intregii vieti se transforma atunci cand rulezi acest proces energetic. Aceste energii activate vor ajuta la eliberarea blocajelor energetice, vor favoriza eliberarea judecatilor impuse asupra corpului si fetei, rigiditatilor si tensiunilor din muschi.

Detalii curs Access Facelift, 31 octombrie: https://www.facebook.com/events/1308966776116774/

Vrei o vedere mai bună, vrei sa renunți la ochelari, lentile de contact sau operații corective sau orice altceva complicat? Ți-ar plăcea să înveți un proces de corp Access Consciousness simplu și dinamic care te-ar ajuta să îți corectezi vederea în mod natural?

Corectarea Vederii este un proces de corp energetic uimitor și delicat, care nu numai că activează peste 16 energii vindecătoare în ochii și în corpul tău, dar te ajută de asemenea să eliberezi judecățile pe câte le ai despre îmbătrânire și vedere.

S-a constatat că cei care primesc acest proces de corp elimină nevoia de a purta ochelari după mai multe sesiuni. Poate îmbunătăți de asemenea vederea nocturnă și poate fi rulat pe animale. Aceste energii vindecătoare pot de asemenea să deblocheze și să inverseze îmbătrânirea, degenerarea și boala din alte zone din corp. Învață cum să începi să iti incluzi corpul în alegerile tale. Învață cum să asculți de ce are nevoie corpul tău și fi dispus să fii surprins despre ce observi cum corpul tău vrea de fapt și are nevoie de o vedere perfectă. Suma zero a traumei este un process de corp folosit in situatiile in care corpul a fost traumatizat. Acesta anuleaza efectul traumei cumulative asupra corpului. Procesul ”Suma 0 a traumei” anuleaza orice blocheaza trauma in corp. Acest process de corp scoate șocul si trauma din corp. Functioneaza foarte bine pe oameni si animale. Este folosit in cazuri de dureri nerezolvate sau restrictii de miscare a cuiva cu istoric de trauma.

Detalii curs  Corectarea vederii & Zero trauma, 1 noiembrie :  https://www.facebook.com/events/1097340727366151/

Dupa terminarea cursului, vei deveni practician Facelift si vei putea face sesiuni de Facelift pe clienti, familie si DA, si pentru tine!

Detalii referitoare la alte cursuri sau servicii de terapie holistica si medicina integrativa puteti obtine vizitand Centrul Holistic Soma, din sectorul 3, Bucuresti. Programari telefonice la 0785 807 807.