Produsele apicole – tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

Odată cu venirea toamnei, sistemul nostru imunitar devine mai sensibil şi mai receptiv la virusurile gripale şi la răceli. Cei mai afectaţi sunt copiii, care nu au un sistemul imunitar complet dezvoltat şi care sunt foarte predispuşi să contacteze diverse virusuri, odată cu intrarea în colectivitate la creşă, grădiniţă sau şcoală.

De asemenea, persoanele în vârstă sau cele care prezintă anumite carenţe de vitamine şi minerale, sunt predispuse frecvent la răceli sau gripă. De aceea, este foarte important să ne asigurăm din timp că organismul nostru este pregătit pentru a înfrunta duşmanii invizibili care provoacă afecţiuni de tipul virozelor, gripei sau bronşitelor.

Iată ce produse apicole îţi recomandăm în această perioadă pentru întărirea sistemului imunitar:

Lăptişor de matcă pur – tratament naturist eficient pentru imunitate scăzută

Lăptişorul de matcă pur reprezintă hrana exclusivă a mătcilor, dar şi unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Datorită compoziţiei sale complexe, lăptişorul de matcă pur oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. Este recomandat și copiilor care, odată cu începerea şcolii sau grădiniţei, sunt mai predispuşi să răcească.

Beneficii:

  • Întăreşte sistemul imunitar
  • Previne și ameliorează simptomele de răceală şi gripă
  • Oferă energie şi rezistenţă fizică organismului
  • Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memorare

“Folosesc lăptişorul de matcă din 2014 şi sunt foarte mulţumit de el şi de beneficiile consumului acestuia, în special de efectele benefice asupra sistemului imunitar.”
Bogdan P., 28 ani, Oradea

“În urma consumului de lăptişor de matcă, copiii mei nu au mai utilizat antibiotic de 5 ani.”
Mirela F., 37 ani, Bucureşti

“Am consumat păstură şi lăptişor de matcă şi mi-a crescut imunitatea. Răcesc mult mai rar, iar răcelile trec repede şi nu se manifestă violent.”
Ovidiu P., 33 ani, Bucureşti