Reduceri la achiziționarea unui smartphone, în schimbul unui telefon vechi Huawei

Huawei a lansat programul Huawei Buy Back, prin care consumatorii beneficiază de reduceri substanțiale la achiziționarea unui smartphone, în schimbul unui telefon funcțional vechi.

După o perioadă de două luni și jumătate în care a fost testată reacția publicului la programul buy back, Huawei a anunțat că acesta devine permanent. Astfel, cei interesați de achiziționarea unui smartphone pot avea parte de reduceri semnificative, sub forma unor vouchere speciale, de tip buy back, în schimbul unui telefon funcțional pe care nu îl mai folosesc.

Magazinele în care consumatorii pot beneficia de avantajele exclusive oferite în cadrul programului Buy Back sunt Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, București. Smartphone-urile care se înscriu în campanie sunt cele din generațiile anterioare Mate Series, P Series și Y Series.

„Zeci de consumatori au beneficiat deja de prețuri exclusive la achiziționarea unor smartphone-uri de top din portofoliu prin intermediul programului Buy Back lansat în luna noiembrie a anului trecut. Interesul ridicat manifestat pentru acest tip de program de loializare a condus firesc la decizia de a-l transforma într-unul permanent, astfel încât consumatorii să se poată bucura de cel mai bun preț al telefoanelor Huawei preferate pe tot parcursul anului, ținând cont si de reducerea exclusivă de 500 lei oferită pentru Huawei Mate 40 Pro și Huawei P40 Pro”, declară Wang Wei, Country Manager România.

Cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program este de 1.675 lei. Acesta include și reducerea suplimentară de 500 lei oferită la achiziționarea smartphone-urilor vârf de gamă Mate 40 Pro și P40 Pro.

În plus, prin intermediul programului Huawei Buy Back, de acum permanent, consumatorii își pot achiziționa și modelele anterioare din portofoliul companiei la prețuri speciale. Pentru a putea fi înscris în program, smartphone-ul predat trebuie să fie funcțional, iar evaluarea se va face obiectiv de către reprezentanții magazinelor, ținând cont de criterii bine definite.