Regaseste placerea in lucrurile mici!

Atunci cand nu mai reusesti sa iti gasesti punctul de echilibru in relatie sau cand viata amoroasa devine prea plictisitoare, toti adultii ar trebui sa investeasca in jucarii sexuale precum vibratoare, fleshligh, bile anale sau lubrifianti cu arome de fructe. Aceste mici produse vor face ca relatia sa fie mai interesanta mai ales in dormitor.

Cel mai bun mod de a-ti imbunatati viata sexuala nu este neaparat sa gasesti o multime de parteneri, ci sa-ti intelegi propriul corp si dorintele sexuale. Cand iti explorezi corpul, intelegi care este cel mai bun mod de a te elibera. Descoperi zone erogene care altfel ar putea ramane nedescoperite. Iar jucariile sexuale sunt cruciale in calatoria ta catre trezirea si descoperirea sexuala.

Inarmat cu autocunoastere, poti fi o persoana mai increzatoare din punct de vedere sexual. Poti cere cu incredere satisfactie de la partener in loc sa le indeplinesti pur si simplu capriciile si dorintele. Cel mai important, a invata sa te bucuri de corpul tau fara un partener sexual iti ofera increderea de a te multumi cu nimic altceva decat cu ce este mai bun. Persoanele care folosesc dildouri au, in general, orgasme mai bune si raporteaza o mai mare satisfactie in viata lor sexuala.

Folosirea jucariilor sexuale cu parteneri este la fel de utila ca si folosirea jucariilor sexuale de unul singur. Incorporarea activa a jucariilor sexuale in activitatile sexuale iti imbunatateste comunicarea in general. Oamenii au mai multe sanse sa comunice cum se simt atunci cand se implica cu partenerii lor prin jucarii sexuale. Daca nu-ti place cum este folosita jucaria sexuala, poti sa-i spui partenerului tau fara teama de a-i rani ego-ul sau stima de sine.

Jucariile sexuale creeaza un pic de distanta care va permite sa va comunicati deschis dorintele unul cu celalalt. Comunicarea deschisa a dorintelor tale cu jucariile sexuale deschide calea pentru a-ti comunica deschis dorintele chiar si fara jucarii sexuale. Potrivit studiilor, comunicarea sexuala deschisa este o componenta cheie a relatiilor sanatoase si a satisfactiei sexuale generale, conducand adesea la orgasme mai multe si mai bune. Corpul uman este o masina geniala construita atat pentru capacitatea sa de placere sexuala, cat si pentru puterea sa fizica si pentru intelect. De fapt, clitorisul are peste 8.000 de terminatii nervoase cu unicul scop de a oferi placere, fara orice alte imperative biologice. Singurul scop este sa te faca sa te simti bine. Si jucariile sexuale te ajuta sa-ti folosesti corpul asa cum a vrut natura sa fie folosit.

Cand inveti cu adevarat sa-ti intelegi corpul, inveti sa-l iubesti, sa-l respecti si sa-l pretuiesti. Persoanele care se masturbeaza in mod regulat au mai multa incredere in sine si incredere sexuala. Jucariile sexuale iti permit sa experimentezi corpul fara teama de judecata sau cenzura, permitandu-ti sa te indragostesti de toate senzatiile pe care corpul tau este capabil sa le produca. Produsele achizitionate strict de la un magazin erotic sunt de cea mai buna calitate!