Esti un prieten al mediului si vrei sa-ti promovam afacerea? Vrei sa te alaturi evenimentelor „Focus to Gereen Eco Life”. Vrei sa sustii Reporterii Eco?

Ne intereseaza MEDIUL, NATURA, PRODUSELE ECO/BIO, RECICLAREA SUSTENABILA, TEHNOLOGIILE VERZI, SANATATEA, STAREA DE BINE, TURISMUL, HORECA, SPORTUL SI STILUL DE VIATA SANATOS, dar lista este deschisa pentru toti cei interesati de o viata mai buna!

Daca ai un business, un brand sau un produs/serviciu prietenos cu mediul pe care vrei sa le PROMOVEZI, agentia de presa pe care o reprezentam iti ofera varianta cea mai eficienta pentru a le face cunoscute in media online si TV, prin gazduire de advertoriale si bannere electronice in peste 70 de website-uri, prin evenimente si emisiuni TV.

Evenimente lunare FOCUS TO GREEN ECO LIFE

Daca ai o idee originala, ce consideri ca poate aduce o schimbare pozitiva pentru o planeta mai frumoasa si mai curata, te incurajam sa ne-o prezinti.

Trimite-ne ideile tale pe adresa de e-mail contact@focustolife.ro, cu poze, articole, materiale video sau audio, care ne ajuta la campania de informare si de constientizare pe care o desfasuram pe parcursul anului 2020.

Premiem cele mai originala idei, in cadrul evenimentului „Focus to Gereen Eco Life”.