ReporteriEco sunt cei care sustin mediul si tot ceea ce este viu si verde! Esti un prieten al mediului si vrei sa-ti promovam afacerea? Vrei sa-ti alaturi brandul cu evenimentele „Focus to Gereen Eco Life”.

Ne intereseaza Mediul, Natura, Produsele ECO-BIO, Reciclarea sustenabila, Tehnologiile verzi, Sanatatea, Starea de bine, Turismul, HoReCa, Sportul si Stilul de viata sanatos, dar lista este deschisa pentru toti cei interesati de o viata mai buna!

Ai un business, un brand sau un produs/serviciu prietenos cu mediul pe care vrei sa-l PROMOVEZI?Agentia de publicitate Focus To Life iti ofera varianta cea mai eficienta pentru a le face cunoscute in media online si TV. Poti alege gazduirea de advertoriale si bannere electronice in peste 80 de website-uri, evenimente si emisiuni TV.

Evenimente periodice marca Focus To Life: #focustogreenecolife, #apecurateasumate.

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, vine din dorinta de a sprijini mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei. Proiectul s-a extins ȋn scoli si gradinite, ȋn cadrul programului naţional “Săptămȃna verde”.

Ne procupa Antreprenoriatul media şi responsabilitatea socială.

De ce brandingul şi promovarea media te fac mai vizibil şi mai uşor de ţinut minte? Cum sǎ devii alegerea potrivitǎ pentru clienţi? Cum putem realiza o informare mediatică corectă? Cum putem creşte gradul de conştientizare, educare şi de responsabilizare socială? Acestea sunt doar cȃteva dintre subiectele la care am aflat răspunsuri ȋn cadrul Emisiunii. 

Daca ai o idee originala, ce consideri ca poate aduce o schimbare pozitiva pentru o planeta mai frumoasa si mai curata, te incurajam sa ne-o prezinti.

Trimite-ne ideile tale pe adresa de e-mail contact@focustolife.ro. Cu poze, articole, materiale video sau audio, care ne ajuta la campaniile de informare si de constientizare pe care le desfasuram.

Premiem cele mai originala idei in cadrul Galei „Focus to Gereen Eco Life”.

PARTENERI MEDIA: