Esti un prieten al mediului si vrei sa-ti promovam afacerea? Vrei sa te alaturi evenimentelor „Focus to Gereen Eco Life”. Vrei sa sustii Reporterii Eco?

Ne intereseaza MEDIUL, NATURA, PRODUSELE ECO/BIO, RECICLAREA SUSTENABILA, TEHNOLOGIILE VERZI, SANATATEA, STAREA DE BINE, TURISMUL, HORECA, SPORTUL SI STILUL DE VIATA SANATOS, dar lista este deschisa pentru toti cei interesati de o viata mai buna!

Daca ai un business, un brand sau un produs/serviciu prietenos cu mediul pe care vrei sa le PROMOVEZI, agentia de presa pe care o reprezentam iti ofera varianta cea mai eficienta pentru a le face cunoscute in media online si TV, prin gazduire de advertoriale si bannere electronice in peste 80 de website-uri, prin evenimente si emisiuni TV.

Evenimente lunare FOCUS TO GREEN ECO LIFE

Daca ai o idee originala, ce consideri ca poate aduce o schimbare pozitiva pentru o planeta mai frumoasa si mai curata, te incurajam sa ne-o prezinti.

Trimite-ne ideile tale pe adresa de e-mail contact@focustolife.ro, cu poze, articole, materiale video sau audio, care ne ajuta la campaniile de informare si de constientizare pe care le desfasuram.

Premiem cele mai originala idei, in cadrul evenimentului „Focus to Gereen Eco Life”.