Rubrica ”Taina verde” a perioadei

“Focus to Green-Eco-life”, susţinut de Aqua Carpatica, ȋţi aduce informaţii interesante despre „lumea verde” şi viaţa Pamȃntului.

Plopul este arborele vedeta in perioada 5-13 august.

La prima vedere, acesti oameni au succes si curaj. Cu toate acestea, in interior sunt foarte sensibili si indecisi. Prin urmare, de obicei au nevoie de sprijinul celor dragi. Ei se disting printr-o dispozitie pesimista, nu se pot bucura pe deplin de toate deliciile vietii si, inca din tinerete, tind sa creada ca timpul lor a disparut. Sunt vulnerabili, percep dureros orice gluma, chiar si cea mai inofensiva, pe cheltuiala lor, precum si orice restrictii privind libertatea – se supara rapid si incep sa-i fie mila de ei insisi. Cea mai mica problema ii dezechilibreaza, dar nu o arata. In certurile familiale, armele lor sunt liniste si zambet. Au o minte ascutita, pe care o pastreaza pana la batranete.

FLOAREA SOARELUI
1, 10, 19, 28

Horoscopul floral - floarea soarelui

Persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28 sunt nascute sub semnul zodiacal al florii soarelui. Personalitatea acestora este dominata de o fire activa si dinamica, mereu in miscare datorita puternicei influente solare. Nativi acestei zodii sunt persoane pline de entuziasm, placute si vesnic in centrul atentiei chiar si atunci cand nu-si doresc acest lucru.

Dorinta de autoritate si putere poate duce la nesocotirea celor din jur uneori ajungand pana la tiranie. Impulsivitatea, severitatea excesiva si neadevarul sunt defectele majore ale florii soarelui, aceste defecte trebuie reprimate pentru o existenta placuta si armonioasa cu cei din jur.

Animalele si pasarile simbol -totem ale acestor zile sunt : pasarea kiwi, berbecul si omida.

O pasăre kiwi nu este capabilă să zboare, purtând doar o pereche de aripi rudimentare și nu are coadă. Este singura pasăre care se ghidează în vânătorile sale după miros.

Tema universala a ghidarii si a virtutii ne ajuta sa depasim sentimentul de dislocare, de separare. Suntem mereu sustinuti, iar iluzia separarii este doar in mintea noastra.

Luna este astrul care ne insoteste mai intens in aceste zile. Ne face mai sensibili si mai visatori. Mai interiorizati si mai intuitivi. Simtim ceea ce este potrivit pentru noi insine si pentru relatia cu cei din jur.

(Ileana Vlăduț, terapeut și invitat permanent al emisiunii ”Educație verde”, prezinta rubrica ”Taina verde”)

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).