S-a lansat Academia F64, hub de learning și conținut pentru pasionații de imagine

Academia F64 este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast.

Este locul de unde poti învăța, intra în contact cu fotografi sau videografi cunoscuți și experimentați, cu profesioniști și antreprenori din lumea imaginii, este locul de unde poți afla noutățile relevante din piață și, mai ales, te poți dezvolta ca pasionat de exprimarea prin imagine, ducându-ți pasiunea la următorul nivel!

Odată membru în Academia F64 te poți înscrie la cursuri online și offline și poți afla informații despre evenimentele pe care le organizăm periodic alături de partnerii noștri, reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.

Cei care locuiesc în alte localități și nu aveau șansa să se deplaseze la București sau în alte localități din țară pentru a participa la evenimente offline, conferințe, debate-uri etc, acum vor putea beneficia de aceste lucruri. Practic aducem evenimentele la tine acasă!

Dacǎ nu te-am convins ȋnca, ȋţi oferim mai jos cȃteva detalii despre 2 cursuri la care poţi participa alǎturi de Academia F64.

Curs online – Planul de start pentru vlogging și creație cu Gabriel V. Barna

Vrei să începi un vlog sau să creezi conținut video pentru a-ți promova brandul personal sau pentru a te promova ca freelancer? Dacă nu știi de unde să începi, despre ce să creezi conținut, cum să îți alegi audiența sau cu ce echipamente să realizezi conținutul, acest curs este pentru tine.

Continutul video este cel mai puternic tip de continut, iar tu, daca vrei sa te promovezi, ai nevoie de el. Acest curs iti da startul corect in crearea continutului.

Curs online – Compoziția în fotografia de natură cu Dan Dinu

Vrei să înveți care sunt principalele reguli de compoziție și cum să le aplici atunci când fotografiezi în natură? Cursul online susținut de fotograful Dan Dinu, pe 27 și 28 martie 2021, este exact ceea ce ai nevoie, dacă dorești să înveți cum să realizezi fotografii frumoase, care se remarcă prin compoziție și armonie vizuală.

Acest curs îți va deschide ochii asupra unor aspecte care adeseori sunt trecute cu vederea. Vei afla care sunt principalele reguli de compoziție de la unul dintre cei mai buni fotografi de natură din România. Mai mult decât atât, vei afla cum trebuie să aplici aceste reguli atunci când fotografiezi în natură.

Academia F64 te invitǎ sa fii parte din cea mai nouǎ comunitate a pasionaților si iubitorilor de imagine! Nu uita … scopul nostru este acela de a susţine dezvoltarea unei comunitaţi de creatori de conţinut bine informaţi şi de a crea un mediu cȃt mai prosper pentru pasionaţii de exprimare prin imagine.