Simpozion online „Reciclarea și managementul deșeurilor”

„Reciclarea și managementul deșeurilor sunt teme care ne preocupă și pe care le-am susținut activ prin numeroasele noastre inițiative pentru promovarea soluțiilor și tehnologiilor verzi, precum și cooperarea româno-germană în acest domeniu.

Managementul deșeurilor reprezintă o adevărată provocare în România, un subiect de discuție și dezbateri intense pentru decidenții politici și companii, având în vedere țintele ambițioase de reciclare și sancțiunile aferente în cazul neîndeplinirii acestora. În acest context precum și cel al pandemiei Covid-19, care a accentuat și mai mult necesitatea unor reforme și investiții urgente în acest domeniu, dorim să contribuim și noi la facilitarea schimbului rapid de know-how și tehnologii între reprezentanții companiilor române și ai celor germane.”

În acest context, AHK România va organiza la București, în perioada 12-16 iulie 2021, o delegație de afaceri pentru IMM-uri germane, care va cuprinde un eveniment de informare, întâlniri B2B și vizite la obiective reprezentative, companii/proiecte relevante.

Simpozionul de specialitate va avea loc în data de 14 iulie 2021, între orele 09:00-16:30.

Fiecare pas conteaza, oricat de mic ar fi!

#Focustogreenecolife te incurajeaza sa incerci Reciclarea creativa, pentru a-ti aduce contributia la un mediu cat mai curat!