SONDORS Metacycle: motocicletă electrică accesibilă de 80 MPH pentru călărie urbană

Motocicletele electrice nu sunt noi. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei motociclete electronice de ultimă generație care să vă economisească bani, citiți mai departe.

Metacycle a fost proiectat și creat de Sondors, o companie cunoscută pentru bicicletele sale electrice. Cea mai nouă motocicletă electrică a acestora este proiectată pentru putere și eficiență. Această motocicletă electronică este echipată cu o baterie robustă și oferă călăreților o călătorie ușoară și ușoară. Cadru ușor și compact.

Metacycle este o bicicletă ușoară care cântărește doar aproximativ 200 de lire sterline. Este fabricat din aluminiu și are un design izbitor, dar compact. Deci, este bicicleta perfectă de utilizat dacă doriți să închideți traficul din trecut!

Alte biciclete pot fi greoaie și greu de circulat. În comparație, Metacycle oferă călăreților o experiență de motocicletă confortabilă, dar liberă! Puternic și tăcut.

Spre deosebire de alte motociclete, Metacycle oferă cumpărătorilor o călătorie liniștită, dar puternică. Majoritatea bicicletelor mari zgomot și se agită atunci când sunt folosite. În comparație, Metacycle călărește fără să scoată un sunet. Este un produs fără zgomot și fără gaze. Deci, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la inhalarea fumului în timp ce călătoriți pe Metacycle.

În plus, aceasta este o bicicletă puternică. Motocicleta e dispune de o baterie de 4000 de wați oră, 72 de volți, care vă oferă posibilitatea de a călători liber până la 80 de mile. O mulțime de suc pentru bombardarea în jurul orașului sau în sus și în jos pe coastă. Poate rula la viteze de până la 80 mile pe oră. Faruri luminoase.

Metacycle vine cu un far frontal puternic. În acest fel puteți merge cu motocicleta în orice moment al zilei. Semnalizatoarele de direcție sunt, de asemenea, fixate în spatele acestei biciclete pentru siguranță și comoditate! Cost-eficient.

Metacycle este alimentat de o baterie reîncărcabilă. Deci, nu va trebui să cheltuiți bani pe benzină de fiecare dată când doriți să mergeți cu această bicicletă. În schimb, tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la o priză. Totuși, Metacycle trebuie încărcat în mod regulat. Încărcarea durează doar patru ore, totuși, și nu veți cheltui aproape la fel de mulți bani pentru alimentarea bicicletei pe cât ați pune benzina în ea!

De asemenea, puteți încărca telefonul cu această bicicletă, cu stația de încărcare. Opțiuni elegante.

În cele din urmă, Metacycle are un design elegant și unic. Rama simplă, dar elegantă, conferă acestei biciclete un aspect unic, care nu se găsește la alte motociclete. Este bicicleta viitorului! Și, vine în trei culori diferite. Îl puteți obține într-un negru neted, un alb curat sau argintiu metalic! Disponibilitatea și prețul Metacycle.

Nu este greu să obții un Metacycle. Produsul este disponibil în prezent pe site-ul web Sondorsx. Puteți rezerva SONDORS Metacycle cu o depunere de 100 USD și puteți plăti soldul până la 7 plăți lunare sau puteți plăti integral acum. Costul total al motocicletei electrice este de 5.000 USD, plus transportul și taxele. Conform site-ului web SONDORS, data estimată de livrare este octombrie 2021.