Superalimente create de nutriționiști ortomoleculari

De când am descoperit mixurile de superalimente ne-am îndrăgostit iremediabil de acestea. Pentru iubitorii de alimentație naturală, curată, și de superalimente care ne dau multă energie și ne ajută să ne menținem sănătoși în ritmul super alert al vieții cotidiene, exista solutii.

Daca tii la sanatatea corpului tau, o poti amplifica intr-un mod simplu și natural, adaugand dietei sau obiceiurilor tale alimentare un plus de vitamine și minerale.

 7 mixuri naturale Your Super, create de nutriționiști ortomoleculari, cu multă grijă față de sănătate.

Toate ingredientele sunt procurate direct de către producător, au origine cunoscută și impact pozitiv asupra comunităților din care provin. Ingredientele sunt uscate în mod natural, pentru a-și păstra valoarea nutritivă iar calitatea lor este testată înainte, în timpul și după procesul de producție.

De ce mixuri Your Super?

Cu toții știm că ar trebui să mâncăm multe fructe și legume pentru a fi sănătoși și energici. Totuși, 80% din populație nu consumă suficiente vitamine și minerale zilnic. Înțelegem, viața poate fi stresantă, programul aglomerat, oamenii sunt ocupați…

De aceea, Your Super a creat câteva mixuri făcute din 5 sau 6 alimente puternice, hrănitoare, bogate în micronutrienți precum vitaminele și mineralele.

Pentru un plus de vitamine și de bine!

În perioada 10-16 August, beneficiezi de 15% Reducere la toate mixurile de superalimente Your Super.