WABAG Water Services anunță planuri de consolidare a poziției sale în sectorul industrial din România

WABAG Water Services, compania multinațională specializată în tehnologia tratării apelor industriale, anunță planuri de consolidare a poziției sale pe piața din România în sectorul industrial și lansarea website-ului wabag.ro, în limba romană, pentru o mai bună informare, educare și comunicare cu companiile industriale.

WABAG Water Services SRL (WWS) este o companie cu expertiză în domeniul proiectării, construirii și exploatării stațiilor de epurare a apelor uzate industriale. Cu sediul central în București, compania a realizat cu succes zece proiecte industriale în ultimul deceniu pentru a asigura eliminarea ecologică a apelor uzate și reciclarea apei.

„Suntem foarte mândri că facem parte dintr-o companie internațională de top în domeniul tehnologiei apei, clasată în prezent pe locul 4 în TOP 50 de operatori privați mondiali de apă. Din dorința de a împărtăși experiențele noastre internaționale și pentru a ne conecta mai ușor cu potențialii clienții și partenerii din România, am lansat versiunea în limba română a site-ului nostru www.wabag.ro, realizare de care suntem, de asemenea, deosebit de mândri”, a declarat Erwin Moetz, CEO of WABAG Water Services S.R.L.