Ziua Păsărilor şi a Arborilor – 10 Mai #focustogreenecolife

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te invita ca astazi, 10 mai, de Ziua  Păsărilor şi a Arborilor, sa alegi constient  si sa faci un act de sustinere a naturii.

În fiecare an, la data de 10 Mai, se sărbătoreşte Ziua Păsărilor şi a Arborilor. Această zi a apărut la iniţiativa iubitorilor de natură, care au dorit să facă public faptul că nu e nimic rău în a da atenţie naturii sau a fi mai buni cu aceasta, natura fiind o minune care ne înconjoară.

Oamenii ar trebui să fie mereu în armonie cu natura. În acelaşi timp, prin ocrotirea păsărilor şi a arborilor se realizează şi conservarea habitatelor. A sadi un copac sau a plasa casute pentru pasari sunt lucruri foarte simple pentru noi, dar importante pentru mentinerea echilibrului ecologic. A nu distruge padurile, a nu le defrisa masiv ne ajuta la mentinerea unei mediu mai curat si a unei vieti mai sanatoase.

Păsările şi habitatele lor sunt în pericol, iar dacă noi, cei care suntem responsabili de protejarea lor, nu facem tot ce ne stă în putinţă pentru a le salva, riscăm să le pierdem.

“Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm, dar vom salva mai mult decât dacă n-am fi încercat deloc.” – Sir Peter Scott.

Fie ca este vorba de excursii in natura, de expozitii de desene si fotografii cu tematica sau de recitaluri de versuri, de intruniri, simpozioane si conferinte, aceasta zi merita sa nu treaca neobservata.

Reporterii eco au desenat pasari si arbori din resturi materiale reciclabile!

Sa nvatam sa fim mai buni cu mediul si sa-l sarbatorim de fiecare data asa cum se cuvine, pentru ca merita. La multi ani de Ziua Pasarilor si a Arborilor!

„Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj .

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, de importanta unei reciclari sustenabile si a curateniei mediului care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).