„Alegeri potrivite” pentru frumusete, ingrijire si un stil de viata sanatos

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut astazi, ca invitat special, pe consilierul medical Ensar Duman.

Ensar ne-a vorbit in cadrul emisiunii despre cazurile de diabet de tip 2 operate la spitale de renume din Turcia. Procedura de interpoziție/ transpoziție ileală vindeca acest tip de diabet, fara vreo remisie ulterioara a bolii. Cazurile numeroase deja rezolvate sunt o marturie a reusitei. Eforturile de a face aceste interventii cunoscute, dar mai ales posibile, au condus anul trecut la fondarea Clinicii Ensar Duman, din Bucuresti (ensarduman.ro).

Colaborarea clinicii nu se limiteaza doar la cazurile de diabet, ci si la cazuri oncologice, oftalmologice sau de estetica si remodelare corporala, pe care le trateaza cu succes in stainatate.

La rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

Ce „Alegeri potrivite” putem face?

MERCUR ne ajuta sa ne  armonizam relatiile si aspectele emotionale care le afecteaza armonia. Urmatoarele zile SOARELE ne transmite imbolduri puternice spre a fi si a straluci in toata splendoarea, aratand lumii  frumusetea noastra interioara. Iar cum la toate acestea se adauga si temetica generala a momentului, aceea a limbajului luminii, ne asteptam ca frumusetea sa isi spuna cuvantul si sa iasa in fata sub toate formele.

Multe boli autoimune precum diabetul, tiroida autoimuna sau obezitatea, excesul ponderal, sunt favorizate, daca nu, chiar in mare parte declansate de factorii psihoemotionali, de emotiile si gandurile interioare neexprimate.

Dintre cauzele spirituale ale bolilor, putem aminti de faptul ca diabetul este alimentat de starile psihoemotionale in care persoana isi induce ideea  ca viata sa „nu este dulce”, nu este fericita si frumoasa.  Diabetul este o boala autoimuna. Drept urmare, inteligenta corpului considera ca nu are nevoie de insulina, pentru ca nu are ce dulciuri sa proceseze. Pancreasul incepe treptat sa se autodistruga si in final sa reduca sau sa nu mai secrete deloc insulina necesara corpului.

Asadar, pentru vindecare totala, este imperios necesar ca, dupa tratament sau operatie, sa avem grija pe viitor de starea noastra psihoemotionala, sa continuam cu un stil alimentar si de viata sanatos, sa facem miscare, sa bem suficente lichide si sa apelam periodic la cure de detoxifiere, care sa sustina refacerea intregului organism.

Va recomand mai jos un mic exercitiu, pentru a ne convinge ca viata este una plina de miracole:

  • faceti o lista cu toate situatiile si persoanele care au avut gesturi, cuvinte sau actiuni pline de afectiune fata de voi
  • meditati cateva minute si trimitetimental acelor persoane recunostinta
  • vizualizati-va apoi corpul plin de energie, de sanatate si de viata si multumiti-i in gand
  • aveti convingerea si credinta ca inteligenta corpului vostru este infinita si ca poate sa va sustina pentru a vindeca orice problema

Din terapia florala Bach va recomand sa folositi remediul Crab Apple (marul paduret), cu rol de purificator fizic si mental.

Va doresc sa faceti alegerile potrivite, astfel incat credinta si speranta intr-o varianta sanatoasa a vietii voastre sa devina realitate, asa cum ne-a dovedit-o astazi si consilierul medical  Ensar Duman.