„Alegeri Potrivite” pentru o muzica vindecatoare pe timp de pandemie, cu pianistul Nicolae Dumitru

Business Philosophy, emisiunea de la Canal 33, moderata astazi de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat special pe pianistul Nicolae Dumitru, profesor și speaker motivațional.

Maestrul Dumitru ne-a vorbit despre ce le poate oferi oamenilor muzica clasică în perioada pandemiei de COVID-19, despre situația actuală a industriei muzicale și despre rolul educației muzicale într-o societate din ce în ce mai  informatizată. Ne-a povestit despre perioada studentiei sale la Moscova si despre proiectele muzicale in derulare.

Ce alegeri potrivite putem face in perioada urmatoare?

Urmatoarea saptamana NEPTUN ne va insoti impreuna cu „ceata trezitorilor” pentru a ne lumina si mai mult constiinta. Ne trezim si privim realitatea dintr-o noua perspectiva timp de 8 zile. Viata noastra spirituala este mai accentuata. Ne atrage spre ea pana la sfarsitul acestui an. Este o vreme de interiorizare in care fiecare incearca sa isi gaseasca ritmul si sincronicitatea cu fluxul universului. Ne intoarcem mai mult spre sursa noastra originara.

Dorim sa ne valorificam creativitatea pentru a putea merge mai departe. Putem folosi muzica, desenul, meditatia si orice ne aduce liniste, claritate si relaxare.

Personal, te invit la atelierul de desen mandale, din 20 noiembrie 2020, daca vrei sa iti descatusezi creativitatea!

Asadar, curata mintea, curata corpul si furiile interioare, accepta-ti umbrele si partile mai putin luminate si pune-ti in miscare energia. Foloseste remediul floral Bach de Cherry Plum, daca simti ca iti pierzi controlul, iar pentru stari de urgenta sau crize psihoemotionale foloseste combinatia Rescue remedy (remediul de urgenta).

Faceti alegerile potrivite pentru a va gasi ritmul personal, astfel incat sa fiti in pace pe drumul vostru!

Ileana Vladut terapuet BFRP

Te poti abona la canalul meu Youtube aici.