Boxele inteligente Sonos Era 300 și Era 100

Sonos a lansat „Sonos Era 300” și „Sonos Era 100”, următoarea generație de boxe inteligente.
Boxă Sonos Era 300.
Boxă Sonos Era 300.

Era 300 este o nouă boxă, construită pentru o experiență de audiție spațială, la volum ridicat, cu Dolby Atmos, în timp ce Era 100 este o remasterizare a produsului foarte popular Sonos One. Gama Era oferă noi niveluri de audiție imersivă, cu o conectivitate extinsă și tehnologie Trueplay.

Era 300 dispune de șase drivere puternice care direcționează sunetul spre stânga, dreapta, înainte și în sus, oferind o performanță audio cu Dolby Atmos, care plasează utilizatorii chiar în centrul conținutului preferat.

 • Era 300 integrează arhitectura acustică foarte complexă într-un design tip clepsidră, în care fiecare unghi, proporție și perforație îmbunătățește direcția și dispersia sunetului.
 • Era 300 este prima boxă de la Sonos care oferă un sunet surround pe mai multe canale, atunci când este utilizată ca satelit pentru un sistem home theater. Fanii filmelor pot asocia două boxe cu unul dintre soundbar-urile Arc sau Beam (Gen 2), pentru a crea o experiență Dolby Atmos profundă.
 • Sonos a lucrat îndeaproape alături de comunitatea sa de artiști și creatori de top – inclusiv cu membrii Sonos Soundboard – pentru a calibra cu meticulozitate Era 300, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de un sunet redat la fel ca într-un studio de înregistrare, ce redă fidel intenția artistului.

Sonos Era 300 va fi disponibilă la nivel global începână cu 28 martie 2023, la prețul 2.499 lei.

Boxa Sonos Era 100.
Boxa Sonos Era 100.

Doar puțin mai mare decât predecesorul său, Sonos One, boxa Era 100 dispune de hardware și software complet nou, cu o acustică și un design de ultimă generație care oferă un sunet stereo detaliat și un bass profund.

 • Două tweetere înclinate emit frecvențe înalte clare în stânga și în dreapta pentru o experiență stereo bogată, în timp ce un midwoofer mai mare oferă un bass neașteptat pentru o singură boxă compactă.
 • Datorită îmbunătățirilor audio și în materie de tehnologie, designul subțire și modern al boxei Era 100 o face să fie un element modern de decor pentru orice colț al locuinței, cum ar fi raftul pentru cărți, blatul de bucătărie, biroul sau noptiera.
 • Utilizatorii pot obține o experiență de home cinema îmbunătățită adăugând două boxe Era 100 în spatele soundbarului, modalitate prin care vor crea un sistem de sunet surround. Sau pot asocia două boxe pentru sunet stereo.

Era 100 și Era 300 răspund provocărilor pe care le întâmpină mediul înconjurător, oferind o nouă interfață de utilizare și inovații care le vor ajuta să aibă o durată de viață mai mare, să utilizeze mai puțină energie.

 • Era 100 și Era 300 sunt fabricate din plastic reciclat post-consum (PCR) și ambalate în hârtie provenită 100% din surse sustenabile, fiind în același timp proiectate pentru a reduce consumul de energie, cu un consum mai mic de doi wați atunci când nu sunt utilizate și o nouă funcție avansată de Sleep Mode.
 • Proiectate pentru a rezista în locuința utilizatorilor ani de zile, ambele boxe sunt construite pentru o durată de viață mai mare, reducând utilizarea adezivilor și trecând la șuruburi pentru dezasamblare și reparații ușoare.
 • Era 100 și Era 300 dispun de o nouă interfață de utilizare intuitivă, inclusiv un nou slider capacitiv pentru volum, pentru control simplu, care completează gestionarea rapidă, cu securitate maximă a conținutului prin aplicația Sonos, Apple AirPlay 2 și Bluetooth.
 • Utilizatorii pot reda audio conținutul preferat, utilizând Wi-Fi sau Bluetooth și pot să conecteze în mod direct alte dispozitive audio, precum un pickup, folosind un cablu auxiliar și adaptorul Sonos Line-In
 • Utilizând strucutra de microfoane integrată în Era 100 și Era 300, Trueplay optimizează sunetul pentru acustica unică a spațiului în care sunt folosite, cu o simplă atingere în aplicația Sonos. Disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS.

Era 300 și Era 100 sunt, de asemenea, primele boxe construite în conformitate cu noile standarde de design responsabil ale Sonos, care oferă o capacitate de funcționare pe termen lung, tehnologii eficiente din punct de vedere energetic și integrează materiale reciclate post-consum (PCR). Atât Era 300 (2.499 lei), cât și Era 100 (1.399 lei) vor fi disponibile la nivel global începând cu 28 martie 2023.