Citeste cartile din raft inainte sa se puna praful pe ele!

Te-ai plictisit in perioada pandemiei stand  atata timp in casa?  Sper ca nu. Cred ca ai gasit ce sa faci cu timpul atat de pretios pentru tine.

Ai de unde alege carti si jocuri de familie.

Fiecare are un mod mai placut in care isi gaseste relaxarea. Fie se joaca, danseaza, asculta muzica, face miscare, deseneaza, citeste, gateste, scrie s.a.m.d. Nu trebuie sa neglijam in aceasta perioada nici treburile casnice. Rutina casnica chiar ne poate aduce un plus de calm. Si, paradoxal, ne scoate din ganduri atunci cand incep sa dea navala in varianta pesimista ori negativa.

Board games, jocuri pentru intreaga familie sau carti la un pret unic, promotional, poti sa gasesti in varianta online sau livrate acasa.

Timpul alocat pentru joc, desen sau citit nu doar ca te ajuta sa te dezvolti si sa te descoperi, dar iti poate aduce uneori raspunsuri la intrebari pe care le credeai … fara leac. Ca sa nu mai spunem ca o poti face alaturi de sau impreuna cu toti membrii familiei. De la copii si pana la bunici. Sau invers. ))

Daca urmaresti toate promotiile din raftul cu carti vei avea ocazia sa pui mana pe unele bune, inainte sa se puna praful pe ele. Asa ca, citeste cartile din raft sau fa rost de altele noi, pe gustul tau. Ai de unde alege!